Koncert: Dejan Dogaja - Ledeni otok

Kategorija
30/12/23

Lokacija: Park Pietro Coppo

Ura: 20:00

Vstopnine ni

Dejan Krajnc prihaja iz Laškega. Rodil se je 17. 12. 1993 v Celju. Že v osnovni šoli se je izredno zanimal za glasbo, tako je v tretjem razredu začel obiskovati ure klarineta in klavirja pri različnih profesorjih. Svojo glasbeno pot je nadaljeval na Srednji glasbeni šoli Frana Koruna Koželjskega v Velenju (smer: umetniška gimnazija) in jo uspešno zaključil. Je študent Akademije za glasbo v Ljubljani.

Poleg glasbe ima mnogo izkušenj s televizijo: nastopal je na glasbenih festivalih, bil je spremljevalni glasbenik v oddaji Slovenski pozdrav na RTV SLO, nastopal je na različnih koncertih z neposrednim televizijskim prenosom, pa snemanja različnih popularnih in lokalnih oddaj, snemanja videospotov, bil je gost v različnih razvedrilnih oddajah, gostoval na radijskih oddajah, vodil je samostojno oddajo “Adijo Madam” na TV Veseljak in “Poskočni Dejan show” na TV Golica. Je tudi radijski moderator, pred mikrofonom smo ga tako že slišali na radiu: NET FM, Štajerski val, radio Celje in radio Center.
Preden se je Dejan podal na samostojno glasbeno pot je deloval v družinskem ansamblu Vigred, ansamblu Posavskih 5 in ansamblu Poskočni muzikanti kjer je bil slabih 10 let frontman skupine. Z njo je posnel ducat hitov, ki jih še danes poje staro in mlado.

Organizator dogodka je CKŠP

Več informacij

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov