Velikonočni Beerfest

Datum: 20. april, 2019 - 21. april, 2019
Lokacija: Plaža Delfin

V soboto 20.04.2019 vabljeni na Velikonočni Beerfest, ki bo potekal kot rezultat sodelovanja Hangar bara s Hotel Delfinom, različnimi pivovarji, Gin Brinom, Rotaract klubom Portorož-Koper, Sladkim Cekinom in Ribari. Čez dan bo organizirana veslaška regata in turnir v namiznem nogometu s srečolovom. Zvečer sledi odličen glasbeni program z The Jammocrats, Moonlight Sky in Generator.

od 9h dalje
COASTAL ROWING VESLAŠKA REGATA

od 15h do 24h
VELIKONOČNI BEERFEST:
Bevog, Tektonik, Human Fish, Varuh, San Nicolo, Beerkinka, 22 Brewing, Castra
gosti: Gin Brin, Rotaract klub Portorož-Koper
hrana: Sladki Cekin in Ribari

od 18h do 22h
GLASBENI PROGRAM

The Jammocrats
Band The Jammocrats uvrščamo med mlado generacijo slovenske rockovske scene. Skupaj so približno dve leti, v tem času pa družno soustvarjajo avtorska glasbena dela, ki so zmes različnih glasbenih zvrsti. Predstavili in odigrali so jih že po nekaterih naših manjših klubih in lokalih, njihove žive nastope pa so poslušalci vedno pospremili s pohvalnimi besedami. V Prvi vrsti so odigrali nekaj njihovih slovenskih in tudi skladb v angleškem jeziku, enaka mešanica jezikov pa bo – kot fantje predvidevajo – zaznamovala tudi njihov prvenec. Izid tega lahko pričakujemo morda že to jesen? Skupino The Jammocrats sestavljajo: Vladimir Milošević (glavni vokal, kitara), Dejan Gavrilovski (kitara, spremljevalni vokal), Milivoj Sečan (bas kitara, spremljevalni vokal), Matic Škrlovnik (bobni).

Moonlight Sky
Moonlight Sky že več let navdušujejo z žanrsko raznoliko glasbo, v kateri se prepletajo fusion jazz, rock, blues in ritmi glasbe sveta. V slovenskem prostoru predstavljajo posebnost, saj pri nas ni skupine, ki bi igrala podobno glasbo. Odlikuje jo melodičnost skladb, povezanih v ritmično zapletene strukture, usklajenost članov zasedbe in tehnična dovršenost.
To je skupina, ki jo je najbolje doživeti v živo.
Med večje uspehe štejejo promocijski koncert ob izidu četrtega albuma The Four v SiTi teatru novembra 2016, koncert v SNG Drami v Ljubljani leta 2015 in serijo nastopov v Avstriji leta 2018. Leta 2015 so kot edini slovenski fusion bend nastopili tudi v ljubljanski Operi.

Generator
Generator je nastal spomladi 2016 v Novem mestu po naključnem jamm sessionu in je rezultat čiste muzikalične ljubezni. Združil je stare glasbene prijatelje z novo energijo, ki sta jo vnesla Anina Trobec ter njen partner Josleph Weba, ki sta z diplomami Londonske glasbene akademije v žepu prišla v Slovenijo in se ustalila na Dolenjskem.
Njihova glasba je zasvojljiv splet jazza, bluesa, reggaea, funka,
groovea z dopolnjujočimi elementi navihanega punka in mehkega soula, in je definitivno tudi odsev prepletanja
njihovih edinstvenih karakterjev ter glasbenih poti.

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Cookies that are necessary for the site to function properly.

gdpr,pll_language

Google Analytics

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

_ga,_gid,_gat_gtag_UA_118969828_1

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.