Z Bepijem do nagrade

Kategorija

Za nami sta slavnostni prižig ter otvoritev drsališča – #LedeniOtok žari v vsej svoji lepoti in nam poživlja krajše zimske dni z zanimivim dogajanjem. Na drsališču lahko med drugim srečate tudi ribiča Bepija, se z njim fotografirate in si #LedeniOtok vtisnete v prav poseben spomin.

Letos bomo v Izoli v soju čarobnih prazničnih lučk lahko prvič stopili na drsalke. Vse do 19. januarja nas bo spremljal pester glasbeni program, za katerega bodo med drugim poskrbeli Vlado Kreslin, Čuki in Ne me Jugat ter za nas pričarali nepozabno doživetje. Otroke čaka obilica predstav, glasbe in plesa, spoznali bodo čisto prave pravljične junake, na drsališču pa bodo lahko srečali tudi ribiča Bepija.

Ribič Bepi vsak dan zvesto čaka pred vhodom na drsališče in nas vabi, da si z njim ustvarimo fotografijo ter sodelujemo v nagradni igri. Pravljična bitja si namreč želijo, da bi za #LedeniOtok slišali tudi drugi, zato so pripravila posebno nagradno igro, v kateri bo izbranih pet fotografij, ki bodo pridno podeljena po družbenih omrežjih in označena z #VisitIzola ter #LedeniOtok. Pet izžrebancev bo v dar prejelo knjigo o Izoli.

Več o nagradni igri si lahko preberete tukaj. Sledite nam tudi preko Instagrama @LedeniOtok in @VisitIzola.

Ustvarite fotografijo z ribičem Bepijem, podelite jo na Instagramu in si prislužite lepo nagrado.

Za naše želodčke bodo v prikupnih lesenih hišicah skrbeli zaposleni gostilnice Gušt, restavracije Parangal, Caffé Alle porte, Hangar bara in pa Pikine dobrote z okusnimi palačinkami in ostalimi specialitetami. Če bo na Ledenem otoku koga zazeblo, bo na razpolago tudi topla zimska oprema.

V petek pa gremo naprej – ob 17. uri v parku ne zamudite koncerta pevskega zbora Lilith, v soboto otroške zabave z Andrejo Zupančič ter koncerta Bebin Sladoled.

Vabljeni, da se nam pridružite na #LedeniOtok in praznične dni preživite ob morju, v Izoli.

Drsališče je ob ponedeljkih, torkih, sredah, četrtkih in nedeljah odprto med 12. in 21. uro, ob petkih, sobotah, praznikih ter v času šolskih počitnic pa lahko drsate od 10. do 23. ure.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. - Pravno obvestilo
strinjam se