Odnesi svoj spomin(ek)

Kategorija

V Izoli si boste ustvarili najlepše spomine na poletne dni – tisti najbolj brezskrben čas v letu. Da boste nanje mislili še po koncu poletnih počitnic, pa smo mi za vas ustvarili najlepše spominke. Ti vam še kako pridejo prav tudi med samim počitnikovanjem. Preverite, kaj se skriva v naši spletni trgovini

 

Namig: Visit Izola stekleničko lahko napolnite tudi na katerem od vodnih virov, ki se nahajajo na izolskem podeželju, saj je tudi ta voda pitna. Vodni viri so namreč nekdaj predstavljali edini vir vode v zaledju.

Nepogrešljivi plažni pripomočki

Vsi radi proste dni preživljamo na plaži pod vročim soncem in v hladnem (ne preveč) morju. Poleg stekleničke za vodo, ki bo poskrbela, da boste dovolj hidrirani in kreme za sončenje, je priporočljiva zaščita tudi kapa s šiltom Visit Izola, za vas pa smo pripravili tudi brisače iz mikrofibre, ki so izredno lahke in zavzamejo malo prostora v plažnih torbah. Še posebej jih imajo radi športniki oz. rekreativci.

Namig: Vsi, ki radi poletje preživljate aktivno, na izolskem TICu lahko najamete tudi SUP desko in se z njo odpravite na odkrivanje izolskih plaž iz malce drugačne perspektive.

Na domačo tržnico po lokalne dobrote

Uživanje sezonske in lokalno pridelane hrane ni samo zdravo, pač pa tudi koristno za okolje. Ste že obiskali našo tržnico Ruba sz moje njive, ki v Izoli obratuje vsako sredo in soboto? Najdete jo v Drevoredu 1. maja, v bližini trgovine Agraria. Za nakupe v trgovini in na lokalni tržnici priporočamo uporabo platnene vrečke Visit Izola, izdelane iz bombaža.

Namig: Če se želite zapeljati na nekoliko večjo tržnico, lahko na TICu najamete električni skiro in se po obalni ceste zapeljete vse do Kopra.

Prisluhnite zgodbi o ribiču Bepiju za najmlajše

Tisti, ki ste obiskali Izolano in se udeležili zabavne otroške igre Muzejski detektiv gotovo že poznate zgodbo o ribiču Bepiju. Morda ste ga srečali na kakšnem od izolskih poletnih dogodkov? Če bi se radi z njim pobližje spoznali, pa le hitro prijavite vaše otroke na igro Muzejski detektiv, ki jo v Izolani izpeljemo vsak dan v dopoldanskem ali popoldanskem času.

Namig: Verjamemo, da bo Bepi najmlajše tako navdušil, da si bodo njegovo plišasto različico zaželeli odnesti tudi s seboj domov.

Ujeti izolski trenutki v knjigi o Izoli

Resda poletnih trenutkov, kot so petje čričkov v sencah dreves, vonja po morju, sončnih zahodov in morskih kulinaričnih specialitet, ne moremo vzeti s seboj domov, a spomini na te lepe trenutke, so lahko živi v nas skozi vse leto. Še posebej, če s seboj odnesete Knjigo o Izoli! Prepričani smo, da kar ne boste mogli nehati listati po tej čudoviti zbirki fotografij in misli. Prav tako pa verjamemo, da boste v njej našli marsikateri svoj ljubi skriti kotiček, gotovo pa vas bo kakšen tako impresioniral, da se boste kmalu ponovno vrnili in ga poiskali.

Namig: Listanje knjige, ko imate na roki še Visit Izola zapestnico pa bo v vas vzbudilo kar dvojni povratek v poletni čas. Ne verjamete? Preizkusite!

V vročih dneh ne pozabite na tekočino

V Izoli smo veseli, da nas sonce obišče toliko dni v letu. A v poletnem času zna biti še posebej vroče, zato ne pozabite na zadosten vnos tekočine v vaša telesa. Voda v Izoli je pitna in kakovostna, zato brez skrbi napolnite svojo Visit Izola stekleničko za ponovno uporabo.

Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov