Koncertno in gledališko skozi januar

Datum: 24. junij, 2019

V destinaciji Koper se bo razgibano dogajanje nadaljevalo vse do začetka februarja. Do vključno 10. februarja bo namreč obratovalo drsališče ob morju, ki ga bo med vikendi pospremila gostinska ponudba v bližnjih hiškah, ob sobotah pa bo za zabavo poskrbel PostFest. Gre za niz petih sobotnih brezplačnih koncertov v koprski Taverni, ki vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušne. To soboto, 12. januarja, bodo nastopili  Queen tribute – 6pence, prihodnji teden (19. januarja) Šank Rock, 26. januarja Zucchero Celebration Band, v začetku februarja pa še Easy in Friends (2.2.) ter Pop Design (9.2.).

To soboto, 12. januarja, zvečer ste vabljeni tudi v Tartinijevo gledališče Piran na komedijo Koroškega deželnega teatra Norci,  medtem ko bo v portoroškem Avditoriju v soboto dopoldne gledališka predstava za otroke: Ljubljanski zmaj – za prijatelje Franci. To soboto, 12. januarja, bo zanimivo tudi v koprski protokolarno-prireditveni dvorani Sv. Frančiška Asiškega, kjer bo prireditev Osebnost Primorske. To nedeljo, 13. januarja, pa ste vabljeni v Gledališče Koper na Novoletni koncert Obalnega komornega orkestra z gosti.

V znamenju koncertov in gledališča

Tudi drugo polovico meseca bo zaznamovalo predvsem koncertno in gledališko dogajanje. V petek, 18. januarja bo v portoroškem Avditoriju koncert Orkestra slovenske vojske ob 70. obletnici Glasbene šole Koper, v soboto, 19. januarja, pa bo v Kulturnem domu Izola tradicionalni koncert Moškega pihalnega orkestra Izola.

Z gledališčem se boste lahko razvajali tudi v petek, 18. januarja, ko bo v Kulturnem domu Izola gledališka predstava Ljubezen na predzadnji pogled.

  1. januarja bo v portoroškem Avditoriju gledališki koncert Svetlane Makarovič v izvedbi SNG Drama Ljubljana Prekleti kadilci, 30. januarja pa bodo v Avditoriju uprizorili glasbeno komedijo Menopavza v izvedbi Špas teatra.

Dogajalo se bo tudi na podeželju Mestne občine Koper, tako bo 25. januarja v Kubedu 10. obletnica Why not?, 26. januarja pa bo v Gračišču Koncert klap.

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Cookies that are necessary for the site to function properly.

gdpr,pll_language

Google Analytics

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

_ga,_gid,_gat_gtag_UA_118969828_1

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.