Muzejski detektiv bo popeljal otroke na pravo morsko pustolovščino

Muzejski detektiv v Izolani – hiši morja 

Izolski muzej Izolana – hiša morja vabi na prav posebno zabavo za otroke. Skozi lov na skriti zaklad se bodo ti spoznavali z izolsko zgodovino in zanimivimi Izolani. Premagovanju izzivov, reševanju ugank in seveda iskanju skritega zaklada, bo sledila še ustvarjalna delavnica, kjer se bodo otroci pobližje spoznali z modelarstvom in si lahko ustvarili svoj poseben morski spominek.

»Igra« Muzejski detektiv je primerna za radovedne otroke, med 7. in 12. letom starosti, željne raziskovanja in učenja. Otroke lahko starši na igro prijavijo na lokaciji izolskega TICa ali v Izolani – hiši morja (predhodna rezervacija termina je obvezna). Za izvedbo igre morajo biti prijavljeni najmanj 4 otroci. Maksimalno število otrok, ki lahko sodeluje v eni izvedbi pa je 10 otrok.

V juniju posebna promocijska cena

V juniju se bo igra izvajala vsako sredo med 18. in 20. uro ter soboto med 10. in 12. uro. Pred glavno turistično sezono smo tako na Turističnem združenju Izola pripravili posebno promocijsko ceno: 15 eur na otroka. Igra se izvaja v slovenskem jeziku, v kratkem pa bodo odprti tudi termini v italijanskem in angleškem jeziku.

Na ribarjenje po starem

Posebno doživetje za družine bo letos prvič tudi ribarjenje »po starem«, ki smo ga na Turističnem združenju pripravili v sodelovanju s Hotelom Marina. Namenjeno je družinam, ki bi se rade pobližje spoznale z lovljenjem rib in preživele večer na morju. Na ribarjenje po starem bo mogoče odriniti vsako sredo med 16. in 18. uro (v juniju in septembru) oz. med 18. in 20. uro (v juliju in avgustu). Na doživetje se zainteresirani gostje lahko prijavijo na recepciji Hotela Marina.

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Cookies that are necessary for the site to function properly.

gdpr,pll_language

Google Analytics

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

_ga,_gid,_gat_gtag_UA_118969828_1

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.