O Nas

TZ deluje na področju spodbujanja razvoja turizma v Izoli. Soustanovitelji TZI so Občina Izola, ključni akterji turističnega gospodarstva v občini Izola ter ostali subjekti, ki so posredno povezani s turizmom, z namenom povezovanja in zastopanja skupnih interesov na tem področju ter z namenom uveljavitve združenja kot lokalne turistične organizacije in odločujočega nosilca in snovalca kakovostne turistične ponudbe v Izoli.

Poslanstvo

Skrb za razvoj blagovne znamke Visit Izola, ki temelji na kakovostni turistični ponudbi, pozitivno vpliva na kakovost življenja v kraju in je hkrati privlačna za obiskovalce. Blagovna znamka vpliva na prepoznavnost destinacije v svetu. Razvoj same blagovne znamke poteka v tesnem sodelovanju s ključnimi lokalnimi deležniki in sloni na trajnostnih, informacijskih in trženjskih aktivnostih.

Vizija

Izola bo v mednarodnem prostoru prepoznana kot manjše avtentično, nekdaj ribiško obmorsko mestece, kjer obiskovalci lahko začutijo pristen mediteranski duh. Destinacija bo ponujala aktivna, kulinarična in doživetja povezana s kulturno dediščino, ki se bodo vrstila skozi vse letne čase. Sočasno bo destinacija omogočala visoko kakovost bivanja in izvedbo manjših, butičnih dogodkov namenjenih tako prebivalcem kot obiskovalcem. Pozitiven duh, ki ga bodo obiskovalci začutili na vsakem koraku, bo izviral iz povezovanja in sodelovanja med lokalnimi deležniki.

Osnovne dejavnosti TZI

Skrb za razvoj blagovne znamke Visit Izola: promocija Izole kot turistične destinacije na lokalnih in globalnih trgih

Spodbujanje in povezovanje turističnih in ostalih subjektov v občini Izola, v slovenski Istri in v mediteranski makroregiji

Oblikovanje in spodbujanje novih turističnih produktov v občini Izola, v slovenski Istri in v mediteranski makroregiji

Koordinacija (organizacija) turističnih produktov v občini Izola

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Cookies that are necessary for the site to function properly.

gdpr,pll_language

Google Analytics

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

_ga,_gid,_gat_gtag_UA_118969828_1

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.