Obvestilo o tečaju za lokalnega turističnega vodnika 2019

Vabljeni na na strokovni tečaj za lokalnega turističnega vodnika, ki ga v skladu z Odlokom treh obalnih občin (Koper, Izola, Piran) iz leta 2006 organizira Turistično združenje Portorož, g. i. z.

Teoretični del tečaja bo potekal 28. 03. in 29. 03. 2019, v stavbi Krajevne skupnosti Portorož, Obala 16,  Portorož.

Terenske vaje bodo potekale 30. 03. 2019.

Študijski izlet po obalnih mestih in zaledju slovenske Istre bo potekal 31. 03. 2019.

Uspešno opravljen tečaj bo osnova za pridobitev izkaznice za lokalnega turističnega vodnika na območju štirih istrskih občin Ankaran, Koper, Izola in Piran in za vpis v register turističnih vodnikov slovenske Istre. Tečaj je razdeljen na teoretični in praktični del. Prvi, teoretični del zajema predavanja, drugi del pa terenske vaje in študijski izlet.  Pri izvedbi tečaja sodelujejo pomembne institucije in predstavniki tako zasebnega kot javnega turističnega sektorja.

Izpit bo 13. 04. 2019.  Po uspešno opravljenem izpitu udeleženci tečaja prejmejo izkaznico lokalnega turističnega vodnika.

Stroške tečaja (predavatelji), organizacije (najem prostora, najem avtobusa, izdelava izkaznic in drugo) in gradiva v večjem delu krije Turistično združenje Portorož, g. i. z. Kotizacija znaša 200,00 €. Kotizacija vključuje gradivo vezano na obalna mesta in zaledje slovenske Istre, avtobusni prevoz za študijski izlet in avtobusni prevoz za izpit ter izdelavo izkaznice.

Na tečaj se prijavite tako, da izpolnjeno prijavnico (v prilogi) do vključno ponedeljka, 18. 03. 2019, pošljete po pošti ali e-mailu na Turistično združenje Portorož, g. i. z., Obala 16, 6320 Portorož, z dokazilom o vplačani kotizaciji. Kotizacija se vplača na TRR Turističnega združenja Portorož, g. i. z. –  10100-0032634190, odprt pri Banki Koper, PE Lucija.

PRIJAVNICA ZA LOKALNEGA TURISTIČNEGA VODNIKA 2019

Program in urnik tečaja za lokalne tur vodnike 2019

Dodatna pojasnila in Informacije o vsebini in prijavi na tečaj pridobite na telefonski številki 05/674 82 64 ali na elektronskem naslovu patricija.grzinic@portoroz.si

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Cookies that are necessary for the site to function properly.

gdpr,pll_language

Google Analytics

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

_ga,_gid,_gat_gtag_UA_118969828_1

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.