Odprte prijave na Luka Koper 6. Istrski maraton

Tekači se lahko od prvega decembra letos dalje prijavijo na tri teke, ki bodo potekali v nedeljo, 14. aprila 2019: Hofer rekreativni tek (Portorož – Seča – Portorož), na OMV polmaraton (Koper – Izola – Portorož) in na Luka Koper maraton od Portoroža do Kopra in nazaj. Za rekreativni tek v dolžini 10 km je na voljo 2.250 prijavnih mest, za 21-kilometrsko progo 2.250 prijavnih mest in za maraton 500. Skupaj bomo torej na Obali gostili 5.000 tekačev. Med te pa niso šteti najmlajši, ki bodo tekli že v soboto, 13. aprila 2019 in se bodo lahko prijavili od februarja 2019 dalje. Vse prijave organizatorji sprejemajo na spletni strani www.istrski-maraton.si. Organizatorji tekačem priporočajo čim prejšnjo prijavo, saj je število mest omejeno.

Na spletni strani čakajo vas in vse ljubitelje teka sveže in najpomembnejše informacije, tako glede tras, tekaških srečanj, vadbenega programa, kot tudi spremljevalnega programa, sodelovanja prostovoljcev, aktivnostih za najmlajše in druge. Organizatorji si vsako leto prizadevajo s potekom vseh treh tras prikazati lepote in zanimivosti naše Istre, tako teka tik ob morju (več kot polovica vsake proge poteka ob morju!) kot teka skozi oljčnike, vinograde, po Parenzani in skozi naše trge in ulice; z organizacijo spremljevalnega programa pa poskrbeti za turistično privlačno prireditev. Novost 6. izdaje Istrskega maratona je ločitev rekreativne proge od drugih prog, ki bo potekala tik ob morju in bo obkrožila polotok Seča, v spremljevalnem programu pa nastop domačinke – Anike Horvat z bendom. Obenem za vse udeležence tekov pripravljamo presenečenje, posebno majico Istrskega maratona, še posebej pozorni pa bodo do udeležencev kraljevske razdalje.

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Cookies that are necessary for the site to function properly.

gdpr,pll_language

Google Analytics

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

_ga,_gid,_gat_gtag_UA_118969828_1

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.