Poziv k prijavi za prodajo pridelkov na domači tržnici Ruba sz moje njive

Sezonska tržnica Ruba sz moje njive se izvaja že od leta 2012, ko so bile na pobudo nekaterih lokalnih kmetov in v sodelovanju s podjetjem KZ Agraria Koper, z.o.o. postavljene prve stojnice. Od takrat so v poletnih mesecih lokalni pridelovalci prodajali svoje viške pridelkov na omenjeni tržnici. Ker se prepoznavnost in obiskanost tržnice vsako leto veča in je ta priljubljena tako med občani kot turisti, želimo tudi letos ponuditi možnost prodaje viškov pridelkov zainteresiranim lokalnim pridelovalcem. TZ Izola bo v sodelovanju s pridelovalci poskrbel tudi za dodatno oglaševanje.

Stojnice se predvidoma oddajajo v najem za obdobje od 4. maja 2019 do 28. septembra 2019. Program se bo tudi letos izvajal 2 x tedensko, ob sobotah in sredah, med 08. in 13. uro. TZ Izola bo v najem oddal vse razpoložljive stojnice, največ pa osem stojnic. Na vsaki stojnici sta lahko prisotna največ dva ponudnika. Če bo prijavljenih več ponudnikov kot je razpoložljivih stojnic, bo TZ Izola opravil izbor. Kriteriji za izbor so število predhodnih sodelovanj pri sezonski tržnici, kakovost in raznolikost ponudbe, stalno bivanje oz. kmetijske površine v Izoli.

Rok za prijavo je 19. februar.

Več informacij o prijavi v pozivu: Ruba sz moje njive_javni-poziv_2019

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Cookies that are necessary for the site to function properly.

gdpr,pll_language

Google Analytics

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

_ga,_gid,_gat_gtag_UA_118969828_1

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.