Doživite Izolo na supu

Kategorija

Plaža je ob mirnem morju odlična destinacija za pričetek raziskovanja izolske obale. Podajte se na sup, na katerem lahko najbolj zagnani obiščete vseh osem izolskih plaž. Ta nezahtevna rekreacija je primerna prav za vse, saj si desko lahko izberete glede na fizično pripravljenost. Manj izkušeni si izberite večjo, da vam iskanje ravnotežja ne bo vzelo preveč energije. V vsakem primeru vas čaka obilica zabave in učenje nove spretnosti.

Zajtrk med oljkami

Zbudite se na 90 m visokem klifu, ob petju čričkov, med oljkami in borovci, z veličastnim pogledom na morje Tržaškega zaliva. Vse to lahko doživite v kampu Belvedere, na odlični lokaciji za ljubitelje narave in željne rekreacije. Dan si lahko popestrite s savnami, igranjem tenisa, golfa ali pa se z e-kolesom odpravite na piknik med oljke – to in še več obiskovalcem ponujajo v hotelskem kompleksu Belvedere.

Tik pod kampom se razprostira divja plaža Bele skale, od katere vas ločuje le sprehod po tematski pohodni poti krajinskega parka Strunjan, nato pa strma avanturistična potka vzdolž obale proti rtu Ronek, kjer prav vsak najde prostor zase.

Sup si lahko izposodite na sedežu TIC Izola: v poletni sezoni vsak dan med 9. in 21. uro.

Zgodbe iz rimskih časov

Prisupajte vse do Simonovega zaliva, obiščite arheološki park Simonov zaliv ter se dogovorite za potop med ostanke tamkajšnjega rimskega pristanišča. Na kopnem si v parku oglejte tudi ostanke rimske vile.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov