Na izlet z barko

Kategorija

Poletje je poleg obiskov plaž idealen čas tudi za izlete po morju. Zapeljite se z vetrom v laseh na panoramsko vožnjo z barko ali izberite morski prevoz po vaši želji. Vas morda mika butični izlet z jadrnico? Berite dalje in poiščite izlet po morju, ki vam ustreza!

Panoramske vožnje

Če si želite ogledati slovensko obalo z morske strani in uživati na pogledu na Izolo, Piranski zaliv in Bele skale, se odpravite na panoramsko vožnjo z barko.

Panoramski izlet z ladjo iz Izole do Pirana

Podajte se na panoramski izlet z ladjo iz Izole do Pirana vsak torek in četrtek s pričetkom ob 10. uri. Pričarajte si čudovit izlet in obisk čarobnega Pirana. Z ladjo Delfin II in/ali Meduza odplujete z glavnega izolskega pomola in se po enourni panoramski vožnji izkrcate na glavnem pomolu v središču Pirana. Po uri uživanja sledi povratek v Izolo. 

Cena panoramskega izletea znaša 20,00 € za odraslo osebo in 10,00 € za otroke med 6. in 12. letom.

Več informacij in rezervacije: 041 675 781 

 

Potujte z barko med obalnimi mesti

Podajte se na raziskovanje obalnih mest z ladijskim prevozom. Ladja Zlatoperka vsak dan v tednu, razen ob ponedeljkih, dvakrat dnevno nudi prevoz med Ankaranom, Koprom, Izolo in Portorožem do 70 potnikom. Na voljo je tudi 10 nosilcev za kolesa. 

Za tovrstnem prevoz boste odšteli od 2,00 € do 5,00 €, odvisno od vaše končne destinacije.

Urnik in dodatne informacije

 

Rezervirajte barko za vas in vaše prijatelje

Zakaj ne bi rojstnega dne praznovali na morju in se prepuščali razvajanju z morskimi dobrotami? Izlet z barko in morski piknik je lahko tudi odlična priložnost za neformalna poslovna srečanja. Nedvomno se najboljša sodelovanja spletejo prav ob dobri hrani in pijači, če pa je vaše druženje zaokroženo še z neskončno modrino, je izid dober, kajne?

 

SPLENDID, ZLATOPERKA, NOVA

Web: zlatoperka.com
Tel.: +386 31 742 195 - Andrea
+386 31 630 448 – Robert
Mail: info@zlatoperka.com  


LADJA JEŽ

Web: www.ladjajez.com     
Mail: jez.izleti@gmail.com  
Tel: +386 40 755 650
Najmanjše število udeležencev: 20


BARKA SIRRAH
Web: Barka Sirrah
Tel.: +386 (0)40 451 123
Do 6 oseb ali v dvoje

Butično doživetje na morju

Privoščite si družinsko avanturo na jadrnici ali pa se v ožjem krogu skupine največ 10 oseb podajte med valove. Izbirate lahko med dnevnim izletom po slovenski obali ali pa se na tridnevnem izletu prepustite kapitanu, da vas popelje do krasnega gradu Miramar. Se bi mogoče raje prepustili sončnemu zahodu, ob tem pa še dobro jedli?

Izberite morsko dogodivščino po vaši želji.

ALICE IN WATERLAND
Izlet z jadrnico
(5 - 12 oseb)
Web: aliceinwaterland.eu
Mail: vacation@aliceinwaterland.eu 
Tel.: +386 40 463 082

Najemite plovilo in preživite dan na morju

V kolikor ste imetniki ustreznega dovoljenja za upravljanje motornega čolna, si lahko dan na morju prikrojite po vaših željah in zahetavah. Najemite motorni čoln ali gumenjak in raziskujte številne zalivčke, potujete med obalnimi mesti, željni adrenalina pa se preizkusite v smučanju ali deskanju na vodi. 

Pridobite več informacij in pošljite povpraševanje za najem plovila TUKAJ

Morski prevozi po vaši želji

Bi si želeli obiskati točno določeno mesto na slovenski obali ali pa zgolj preskočiti gnečo na cestah ter iskanje parkirišča v poletni vročini? Naložite si aplikacijo Wayv in izbirajte med kar 20 različnimi lokacijami vkrcanja in raznolikimi ponudniki. Morski prevozi so ena izmed možnosti izletov po morju, ki pa je zelo prilagodljiva vašim željam.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov