Piknik na izolskih plažah, da ali ne?

Kategorija

Organizirati ga ne smemo, lahko pa uživamo v krožniku izolskih dobrot

IZOLANI PRAVIMO: »Raje obiščite katero od odličnih izolskih gostiln in restavracij. Če pa vam res ni do tega, nimamo nič proti temu, da si na plažo prinesete svoje dobrote. Dokler ne posegate v naravo, seveda!« Še posebej pomembno je, da s svojim početjem na plažah in kopališčih ne motimo ostalih gostov. Kurjenje tabornega ognja pa je absolutno prepovedano! Če v naravi kurimo, mora biti na tem mestu kurišče urejeno, zavarovano in nadzorovano ves čas kurjenja. Javnih kurišč v Izoli za enkrat nimamo. Ste pa vsako leto maja vabljeni na kres, ki ga pripravimo na izolskem podeželju.

»Bom ogenj zakuril, bom ribico …«, tako si je pel Klemen, vse dokler … Kaj se je zgodilo? Preverite v videu!   

IZOLANI SVETUJEMO: Romantična gurmanska doživetja

Po piknik košarico v restavracijo Kamin

Sprostite se in uživajte v trenutku! Z električnimi kolesi in s košarico istrskih dobrot se odpeljite do krajinskega parka Strunjan ali pa vse do izolskega podeželja, kjer lahko na prostem in ob dobri hrani, preživite prelepe trenutke v družbi ljubljene osebe. Hitro na ponudbo!

S košarico se lahko odpravite tudi na katero od izolskih plaž ali pa razglednih točk.

Razvajajte se v izolskih gostilnah in restavracijah

Če vas je ob prevzemu piknik košarice v Kaminu na Belvederju prijelo, da bi na njihovi terasi kar ostali, imate prav … Takega pogleda na Izolo ne najdete skoraj nikjer. Najdete pa odlične okuse in lokalno kulinariko: spoznajte izolske gostince in se prepustite gurmanskim užitkom. 

Na pikniku v naravi obvezno prisluhnite petju ptic. Pazite pa, da … Več v novi zgodbi.   

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov