Pomol okusov I

Kategorija
8/04/23

Lokacija: severni izolski pomol

Ura: 11:00

Vstopnine ni

Sezono izolskih »street food« dogodkov pričnemo na Velikonočno soboto. Ponovno se bomo družili ob odlični kulinariki Slovenske Istre, ki bo dišala tako po morskih dobrotah kot po specialitetah istrskega podeželja. Za to da bo vaš krožnik lokalnih dobrot popoln, bodo poskrbeli tudi istrski vinarji, prav tako boste na svoj račun prišli ljubitelji lokalnega gina in craft piva, sladkosnedi pa se boste razveselili sladkih mojstrovin.

 

Kdo bo z nami?

Zagotavljamo, da bo nabor pester! Na prvem Pomolu okusov boste izbirali med kar 21 ponudniki. Z nami bodo »stalni pomolčani« kot tudi tisti, ki bodo z nami prvič, na gostujoči stojnici Vipavske doline pa se bodo predstavili ponudniki iz vasi Slap. Vaš že srbijo prsti?

Naj vam predstavimo najprej novince:

De Grassi aperitivo bar, Kantina Romano, Vina Brič, Santomas in gostujoči Zavod Slap – Vipava

Z odlično ponudbo pa bodo okuse pomola zastopali tudi:

Altroke, Biradiski, Gin Brin, Di Kappa tartufi, Fogy tartufi, Kavarna Zvon, Kulturno društvo Malija, Limoni Šik, Memon prosciutto e vino cf, Nori sushi, Pri Tinetu, Ribja kantina Arrigoni, Sparkling oysters, Kulturno in turistično društvo Šparžin, Vina Božič, Vina Markovič

Kaj lahko pričakujete?

Izkušnjo istrske enogastronomije na enem mestu, idilično lokacijo s pogledom na izolski svetilnik in Bele skale (naj vam namignemo, da so prav tu sončni zahodi nepozabni!), sproščeno druženje in glasbo. Poleg kulinaričnega doživetja, pa si boste lahko podarili še kakšen trajnejši spominek na Izolo in pridobili uporabne informacije o Izoli in Slovenski Istri, saj bo na Pomolu okusov tudi stojnica TIC Izola.

Skupaj za zeleno prihodnost

Ker v Izoli sledimo zeleni usmeritvi in neprestano izpopolnjujemo vizijo trajnostnega turizma, bo Pomol okusov potekal na okolju prijaznejši način. Hrana se bo servirala v papirnato oziroma biorazgradljivo embalažo, poskrbljeno bo za ločevanje odpadkov.

Tako tudi vas prijazno vabimo,  da odpadke ustrezno ločujete.

 

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov