Valentinovo v Izoli

2/02/23
Kategorija

Valentinovo, obletnica ali kakšen drugi poseben dogodek – vedno je pravi čas, da ga izkoristite z vašo ljubljeno osebo. Zbrali smo nekaj idej, ki vam bodo prišle prav pri pripravi presenečenja za romantičen pobeg v dvoje.

Že sam sprehod ob morju po Sončnem nabrežju do starega mandrača, je dovolj da z lahkoto trdimo, da je Izola romantično mestece. Manziolijev trg, kjer ob kozarcu vina zgolj opazujeta umirjen utrip mestnega jedra ali obiščeta starinarnico, je srce očarljivega mesta, ki je polno zgodb. Po ozkih ulicah se podajta do čudovitega baročnega bisera, Palače Besenghi degli Ughi, pa vse do najvišje točke nekdanjega otoka, cerkve sv. Mavra. Tam se lahko povzpneta na cerkveni stolp do Vište Zvonik, kjer lahko opazujeta enega izmed mnogih slikovitih razgledov na Izolo.

Če sta bolj pustolovske narave pa se podajta na bolj živahno raziskovanje mesta. Preverita doživetje Pozabljena izolska skrivnost!

Udobno in razkošno bivanje

Ker je srečo v dvoje vedno vredno proslaviti, si privoščita bivanje, ki bo kot ustvarjeno za to posebno priložnost. Pogled na staro mestno pristanišče in opazovanje sončnega zahoda iz terase Hotela Marina vaju ne bo pustil ravnodušna. Uživanje ob lokalni kulinariki v restavraciji, ki se ponaša z Michelinovim priznanjem, bo nedvomno potrdilo, da gre ljubezen resnično skozi želodec.

Butično bivanje in razvajanje v zasebni savni in jaccuzziju pa je še eden izmed namigov, ki si ga je vredno zapomniti ob zbiranju idej za romantičen odmik od vsakdana. DeGrassi Boutique Garni Hotel je novost v Izoli in ponuja izjemno namestitev, zvečer pa možnost sproščenega druženja v aperitivo baru.

Privoščita si lagodje.

Tretji predlog pa najdeta na Belvederju, kjer se vama razkrije najlepši pogled na Izolo. V hotelu Cliff vaju pričakuje romantično doživetje v dvoje v hotelskem spaju, ki pa je odprt tudi za zunanje goste. Privoščita si kosilo na terasi z najlepšim razgledom in popoldan v centru sprostitve.

Pokukajta tukaj in odkrijta romantično razvajanje v dvoje.

V Simonovem zalivu v čudovitem sredozemskem parku depandanse Mirta se nahaja Wellness & Spa Mirta. Ponuja vam uživanje ob rimski parni kopeli, klasično finsko savno, infrardečo in zeliščno savno. Osvežitev lahko izkusite ob ledenem trenutku, bolj pogumni pa se potopite v ledeno jamo.

V wellnessu vas čakajo izkušene maserke in terapevtke, ki bodo poskrbele za celotno nego vašega telesa in obraza.

Ponudili smo vama nekaj iztočnic, izberita pa nekaj po vajinem okusu. Ideje, kako preživeti čas v najočarljivejšemu mestecu na slovenski obali najdeta tudi tukaj. Verjamemo, da bo po takem vikendu prav Izola tista, katere se bosta z veseljem spominjala ob vajinih skupnih trenutkih.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov