TOP 5 idej za team building in poslovna srečanja v Izoli

Kategorija

Naše malo ribiško mestece resda privablja predvsem tiste, ki si želijo odpočiti od vsakdana, a ponudba doživetij, ki smo jih razvili v zadnjih letih, k nam kliče tudi radovedne in aktivne duše. Prilagojena izvedba doživetij je popolna tudi za team buildinge ali poslovna srečanja. Če jih želite organizirati ob morju in Izolo spoznati na malce drugačen način, preglejte spodnje predloge.

1.      Prelevite se v Rimljane v izolskem arheološkem parku

Ali ste vedeli, da na rimskem ležišču status posamezniku določa že samo mesto, na katerega se zlekne? Prepustite se domišljiji in se prelevite v stare Rimljane ter se s sodelavci še tesneje povežite prek igre vlog. Skupaj se odpeljite 2.000 let nazaj v čas, spoznajte rimsko kulturo in okušajte kulinarične dobrote tistega časa; in to povsem avtentično – leže in brez pribora.

Rimsko doživetje se izvaja od maja do oktobra v arheološkem parku Simonov zaliv, v neposredni bližini morja in je primerno za med 20 in 50 oseb. Popolno je za team bulding, popestritev skupinskega izleta ali pa obogatitev priložnostnega dogodka.

Vas zanima več? Skočite v našo spletno trgovino in oddajte povpraševanje.

Za manjše skupine do 9 oseb izvedemo posebno premium doživetje Rimski okusi pod zvezdami, ki rimsko izkušnjo dvigne še stopničko višje. Že imate v mislih poslovne partnerje, ki bi več kot uživali v tako edinstvenem razvajanju?

2.      Veslanje v dvoje: kdo si upa oz. raje, kdo zaupa?

Ste že slišali za »coastal« veslanje? Gre za posebno obliko veslanja na morju, ki je primerna tako za začetnike kot za izkušene veslače. Pri tej obliki se uporabljajo širši in lažje vodljivi čolni, ki se ne prevrnejo. Da boste v to prepričani, pa bo treba seveda zaupati tudi vašemu veslaškemu partnerju. In kaj drugega počnemo na team buildingu, kot gradimo zaupanje?

Na veslaški delavnici boste spoznali osnovne tehnike veslanja in se udeležili mini regate. »Coastal« veslanje je primerno za skupine od 8 do 36 oseb. Izvaja se v toplih mesecih: od aprila do konca oktobra. Ljubitelje morja, ki bi se z vesli radi podali nad izzive, več informacij in obrazec za oddajo povpraševanja čaka v spletni trgovini.

3.      Na razkritje pozabljene izolske skrivnosti in timskega duha

Kako timski ste v resnici, bo razkrito skupaj s pozabljeno izolsko skrivnostjo. Vabimo vas, da se podate na posebno pustolovščino po izolskih ulicah z digitalnim vodnikom, ki vas s pomočjo spletne aplikacije popelje skozi 11 izzivov in ugank. Tudi urica bo tekla: na koncu bo štelo, kako hitro in učinkovito so izzivi rešeni, predvsem pa to, kako si boste med seboj pomagali in koliko se boste ob tem zabavali. V igri z elementi »escape rooma« na igriv način spoznate izolsko mestno jedro in nekatere obiskovalcem skrite kotičke. 

Pustolovska igra Pozabljena izolska skrivnost je primerna za do 10 oseb, ki se razdelijo v dve skupini. Tri, dve, ena, zdaj –tekmovanje se lahko prične! V primeru večjega števila oseb se igra lahko združi s katero od zgoraj navedenih aktivnosti. Doživetje se izvaja vse leto. Odkrijte več na povezavi. 

Vse zgoraj navedene predloge lahko združimo in zapakiramo v poseben izolski paket, ki bo prepričal tako gurmane kot raziskovalce ali pa tiste, ki so raje aktivni. Kako? Pišite nam in pripravimo vam program.

4.      Pomol okusov – kulinarično razvajanje po meri

Če se še niste udeležili izolskega gastronomskega »street food« dogodka, je zdaj čas, da ga dodate na svoj »bucket list« in nas čim prej obiščete. Prilagojeno izvedbo pisane kulinarične pogostitve z vinsko spremljavo vam na idilični lokaciji, na severnem pomolu v Izoli, lahko pričaramo tudi po naročilu. Vi nam poveste koga gostite, kaj in koliko bi jedli, mi pa poskrbimo za cel paket: od kulinarike do vina in glasbene spremljave. Z edinstvenim kulinaričnim razvajanjem lahko sklenete poslovno srečanje na zares nepozaben način.

Dogodek se lahko organizira za od 100 do 300 oseb za stoječo pogostitev, za sedečo pogostitev pa do 100 oseb.

Poglejte si, kako zgleda Pomol okusov odprtega tipa, za več informacij pa se nam oglasite na taja.savron@izola.si.

5.      Spoznavanje običajev preteklosti v neokrnjeni naravi izolskega podeželja

Si želite več intime in druženje s sodelavci v neokrnjeni naravi? Tudi za to imamo rešitev! Obiščite idilično vas Korte in se prepustite domačinom, da vam pokažejo, kako poteka življenje na vasi in vas seznanijo z običaji preteklosti. Peljejo vas v Kaštelir– nekdanjo prazgodovinsko naselbino, kjer boste spoznali zgodbe prazgodovinskega in rimskega obdobja, vse do nekdanje akropole s pogledom na morje in soline. Lahko se dogovorite tudi za degustacijo kaštelirske jedi. Nato se odpravite na ogled vodnih virov, kjer preizkusite svoje pralne spretnosti in ravnotežje med nošenjem naglavne žehte. Si že zamišljate to zabavno tekmovanje?

Če si želite še več akcije, se lahko preizkusite tudi v delu na njivi ali pa okušanju oljčnega olja. Druženje lahko sklenete v eni od okoliških gostiln ali restavracij. Priporočamo Gostilno Korte, Hišo Torklo ali Kmetijo Medljan.

Ste za podeželje? Pišite nam.

Imate v mislih drugačno druženje in zabavo od zgoraj navedenih top 5 predlogov? Kadarkoli nam pišite na taja.savron@izola.si in z veseljem vam priskočimo na pomoč.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov