Muzejski detektiv v Izolani – hiši morja

Kategorija

Izolana navdušuje tudi najmlajše. Ne le z interaktivnimi vsebinami, pač pa tudi s posebnim doživetjem lova na skriti zaklad. Pripeljite otroke, da se prek zgodbe o ribiču Bepiju spoznajo s pomembnimi obdobji izolske zgodovine in Izolani, ki so krojili njeno usodo.  

Kako poteka doživetje Muzejski detektiv?

Otroke ob dogovorjeni uri pripeljete v Izolano in jih pustite v rokah animatorke oz. animatorja. Vas tako čakata dve uri uživanja v izbranih izolskih doživetjih. Po namige, kaj početi  v tem času, skočite na naš razdelek DOŽIVETJA.

Vaši otroci se bodo najprej med seboj spoznali in razdelili v dve skupini, takoj za tem pa se podali v pravi lov na zaklad. Premagovali bodo izzive, reševali uganke, ob tem pa tudi tekmovali in seveda spoznavali izolske zgodbe preteklosti. Na poti do zaklada jih bodo vodile pripovedi ribiča Bepija.

V drugem delu programa se bodo otroci pobližje dotaknili tudi tematike modelarstva in na ustvarjalni delavnici izdelali svoj poseben morski spominek.

Kdo vse se lahko igra?

Igra Muzejski detektiv kliče vedoželjne otroke, stare med 7. in 12. let, ki imajo radi zgodbe in raziskovanje. Pomembno je, da otroci že znajo brati in pisati ter da so samostojni; jim torej ni težko, da jih boste starši za dve uri pustili pri druženju s sovrstniki in animatorko oz. animatorjem.

Igra se izvaja v slovenskem jeziku, možna je tudi prilagoditev v italijanskem oz. angleškem. 

Kako do doživetja za otroke?

Doživetje Muzejski detektiv lahko rezervirate direktno prek obrazca v naši spletni trgovini ali pa nas pokličete na Turistično informacijski center na telefonsko številko +386 5 640 1050. Izvajamo ga po dogovoru v dopoldanskem ali popoldanskem času.

Za izvedbo igre mora biti prijavljenih najmanj 4 otrok, maksimalno število na eno izvedbo pa je 10.

Pripeljite vaše najmlajše na pravo ribiško dopoldne! V Izolani jih čakajo zanimive Bepijeve zgodbe.  

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov