Kje spati v Izoli?

Iščete najbolj primerno namestitev za svoje potrebe? Večjih težav pri iskanju ne bo: v Izoli smo ponosni na več kot 400 ponudnikov namestitvenih enot, ki skupaj ponujajo več kot 5.500 ležišč. Od hotelov s 4 zvezdicami, do kampov, apartmajev, turističnih kmetij, pa vse do ti. »hotela na vodi«. Preverite, kakšne namestitve ponuja Izola.

preberi več

Kje v Izoli dobro jesti?

Pravijo, da se na Mediteranu vse vrti okoli uživanja življenja. Del tega so tudi pristni, sveži in lokalni okusi. V Izoli ni nič drugače, saj smo tu zelo ponosni na našo kulinarično ponudbo, ki izvira iz ribiške tradicije, ravno tako pa na naše eno-gastronomske dogodke, kot je npr. Pomol okusov – istrski »street food«. Za vrhunsko kulinarično uživanje vas lahko povabimo celo v našo preteklost. Že veste, kje v Izoli dobro jesti? Če še ne, ste na pravem mestu.  

preberi več

Kaj početi v Izoli?

Izola, ki ji radi pravimo kraljestvo ribe, saj se v mestu še danes čuti močna ribiška tradicija, za marsikaterega obiskovalca predstavlja prvi stik z Mediteranom. Poleg čudovitih plaž vas bo Izola razvajala z izvrstno, predvsem morsko, kulinariko, ki svoje niti plete tako med dogodke kot tudi med raznolika doživetja. In kaj početi v tem malem mestecu, ki je zraslo na otoku? Nekaj nasvetov vas čaka v spodnjem prispevku.  

preberi več

1 / 2
1 / 2

Top 5 idej, kaj početi v Izoli v deževnih dneh

Dopustujete v Izoli, pa vas je presenetilo slabo vreme? Morda planirate oddih in je napoved muhasta? Kljub temu ste dobrodošli! Ponujamo vam nekaj idej za preživljanje deževnih dni v Izoli.PREBERI VEČ
2 / 2
2 / 2

TOP 9 namigov, kaj ob morju početi v hladnejših dneh

Naj vam zaupamo, da je ob morju prav vsak letni čas očarljiv. Zato vam ponujamo 10 namigov, ki vam bodo pomagali pri načrtovanju izleta ali počitnic na morju – pozimi, spomladi ali jeseni. Zbrali smo ideje za vse, ki se radi predajate enogastronomskim užitkom, za aktivne in radovedne, pa tudi za tiste, ki raje izberete umirjen umik od vsakdana.PREBERI VEČ
Zemljevid
Artboard 1

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov