Zima na Ledenem otoku

Kategorija

Izola se v zimskih mesecih odene v luči in v mesto prinese praznično vzdušje. Postane namreč Ledeni otok, ki nudi doživetja za čisto vsakega. Doživite radosti na drsališču, obiščite enega izmed mnogih koncertov ali pa zgolj poklepetajte ob kuhančku.

Zimsko dogajanje v Izoli

Ste vedeli, da je bila Izola nekdaj otok? No, sedaj že dolgo ni več, vanj se spremeni le še enkrat letno. Takrat postane otok doživetij, kjer lahko drsate, se sprehajate med prazničnimi lučmi in prisluhnete bogatemu glasbenemu programu, vaši najmlajši pa se lahko zabavajo ob raznolikih predstavah. Kot pa se za praznično druženje spodobi, pa vas gostijo tudi hiške s ponudbo hrane in pijače. Pravljično drsališče pa razveseljuje tako odrasle kot otroke. 

Pestro dogajanje za vse generacije in raznolike okuse

V parku Pietro Coppo je ob koncih tedna še posebej živahno. Takrat se v parku odvijajo glasbeni nastopi in otroške predstave. 

Vabljeni med 1. decembrom 2023 in 21. januarjem 2024!

Prižig lučk 1. decembra

Otvoritev Ledenega otoka v parku Pietro Coppo in prižig prazničnih lučk se bo zgodil v petek, 1. decembra.

Drsališče na Ledenem otoku

Verjamemo, da marsikdo od vas najbolj napeto pričakuje otvoritev drsališča. Tudi to bo prav tako na voljo od 1. decembra 2023 in vse tja do 21. januarja 2024, seveda  v kolikor bodo temperature to dopuščale. Brez skrbi, o vsemu boste pravočasno obveščeni.


Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov