Zima na Ledenem otoku

Kategorija

Izola se v zimskih mesecih odene v luči in v mesto prinese praznično vzdušje. Postane namreč Ledeni otok, ki nudi doživetja za čisto vsakega. Doživite radosti na drsališču, obiščite enega izmed mnogih koncertov ali pa zgolj poklepetajte ob kuhančku.

Zimsko dogajanje v Izoli

Ste vedeli, da je bila Izola nekdaj otok? No, sedaj že dolgo ni več, vanj se spremeni le še enkrat letno. Takrat postane otok doživetij, kjer lahko drsate, se sprehajate med prazničnimi lučmi in prisluhnete bogatemu glasbenemu programu, vaši najmlajši pa se lahko zabavajo ob raznolikih predstavah. Kot pa se za praznično druženje spodobi, pa vas gostijo tudi hiške s ponudbo hrane in pijače.

Živahno tudi v januarju!

Ledeni otok vabi tudi v prvem mesecu novega leta, ko bo ob koncih tedna park Pietro Coppo gostil glasbene izvajalce s pričetkom ob 19. uri in nedeljske otroške predstave ob 17. uri.

V prvem tednu ne zamudite nastopov skupin Why Not, ZOX-S in Dua Nice Pirce ter gledališke predstave Potujoči cirkus Nerodne Avguštine

V predzadnjem tednu se bodo zvrstili nastopi Lapsus trio & Natalija Trumpej, Luigi & band ter predstava za otroke Sirkec, Sirkec.

Techno Viking, Duo Accordon ter klapa Semikantà  in Boom Baby bodo popestrili dogajanje zaključnega tedna. 

Obiščite Ledeni otok vse do 22. januarja!

Oglejte si celoten program.

Urnik drsališča in cenik

Drsališče obratuje vsak dan in ponuja tudi opcijo izposoje drsalk. Za največje navdušence nad drsanjem so letos na voljo tudi sezonske vstopnice ali darilni boni, ki jih lahko kupite na vstopu na drsališče, povpraševanje pa lahko oddate tudi pri nas na TIC Izola ali v spletni trgovini.

Cena dnevne vstopnice: 3€, izposoja drsalk 1€.

Sezonska vstopnica (samo drsanje): 45€

Sezonska vstopnica (z drsalkami): 60€

VEČ INFORMACIJ SE NAHAJA TUKAJ. 

V primeru dežja je drsališče zaprto.

Ponedeljek - četrtek: 14:00 - 21:00 
Petek: 14:00 - 23:00
Sobota: 10:00 - 23:00
Nedelja: 10:00 - 21:00 

 

Brezplačno parkiranje

Za vse obiskovalce bo v času trajanja Ledenega otoka na voljo tudi brezplačno parkiranje na parkirišču Argo

Pestro dogajanje za vse generacije in raznolike okuse

V parku Pietro Coppo bo ob koncih tedna še posebej živahno. Prav nedelje so posvečene tudi najmlajšim; ob 17.00 se namreč pričenja otroški program. Koncerti za glasbene navdušence raznolikih okusov pa se bodo odvijali od 19.00 naprej.

Radio Ledeni otok

Za prijetno vzdušje med zimskim dogajanjem v Izoli bo poskrbel tudi tematski radio Ledeni otok, ki bo ga bo preko spleta oddajal Radio Capris. Vabljeni k poslušanju tudi takrat, ko ne boste z nami! Sicer pa bo v januarju ekipa Radia Capris 3x tedensko gostovala v Izoli v neposredni bližini Ledenega otoka.

 


Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov