Na izlet z barko

Kategorija

Poletje je poleg obiskov plaž idealen čas tudi za izlete po morju. Zapeljite se z vetrom v laseh na panoramsko vožnjo z barko ali izberite morski prevoz po vaši želji. Vas morda mika butični izlet z jadrnico? Berite dalje in poiščite izlet po morju, ki vam ustreza!

Panoramske vožnje

Če si želite ogledati slovensko obalo z morske strani in uživati na pogledu na Portorož, Piranski zaliv in Bele skale, se odpravite na panoramsko vožnjo z barko.

Več informacij si oglejte tukaj.

Na izlet po morju vas popelje več kot 150 let stara gusarska barka Svetko, ki ponuja pravo doživetje.

Morski prevozi po vaši želji

Bi si želeli obiskati točno določeno mesto na slovenski obali ali pa zgolj preskočiti gnečo na cestah ter iskanje parkirišča v poletni vročini? Naložite si aplikacijo Wayv in izbirajte med kar 20 različnimi lokacijami vkrcanja in raznolikimi ponudniki. Morski prevozi so ena izmed možnosti izletov po morju, ki pa je zelo prilagodljiva vašim željam.

Oddajte povpraševanje in prejmite raznolike ponudbe ter se odločite za morski prevoz po vaši želji!

Butično doživetje na morju

Privoščite si družinsko avanturo na jadrnici ali pa se v ožjem krogu skupine največ 10 oseb podajte med valove. Izbirate lahko med dnevnim izletom po slovenski obali ali pa se na tridnevnem izletu prepustite kapitanu, da vas popelje do krasnega gradu Miramar. Se bi mogoče raje prepustili sončnemu zahodu, ob tem pa še dobro jedli?

Izberite morsko dogodivščino po vaši želji.

Rezervirajte barko za vas in vaše prijatelje

Zakaj ne bi rojstnega dne praznovali na morju in se prepuščali razvajanju z morskimi dobrotami? Izlet z barko in morski piknik je lahko tudi odlična priložnost za neformalna poslovna srečanja. Nedvomno se najboljša sodelovanja spletejo prav ob dobri hrani in pijači, če pa je vaše druženje zaokroženo še z neskončno modrino, je izid kakopak dober, kajne?

Preverite ponudnike ladijskih prevozov, ki lahko vas in vaše prijatelje popeljejo na morsko avanturo.

Preizkusite se v ribolovu

Med valove se lahko podate tudi z gliserjem. Poleg štiriurnega izleta po slovenski obali, se lahko preizkusite tudi v športnem ribarjenju. Izlet je primeren za skupino največ 6 oseb. Več informacij najdete tukaj.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov