Kje spati v Izoli?

Kategorija

Iščete najbolj primerno namestitev za svoje potrebe? Večjih težav pri iskanju ne bo: v Izoli smo ponosni na več kot 400 ponudnikov namestitvenih enot, ki skupaj ponujajo več kot 5.500 ležišč. Od hotelov s 4 zvezdicami, do kampov, apartmajev, turističnih kmetij, pa vse do ti. »hotela na vodi«. Preverite, kakšne namestitve ponuja Izola.

Hoteli v Izoli

V Izoli imamo kar 5 hotelov s 4 zvezdicami. V San Simon resortu se nahajata hotela Haliaetum in Mirta,poleg tega pa 3 zvezdice krasijo še depandanse Palma, Korala, Perla in Sirena. Na drugem koncu Simonovega zaliva najdemo 3-zvezdični hotel Delfin,v mestnem jedru pa hotel Marina in Degrassi Boutique hotel – oba s 4 zvezdicami. V bližini ene najbolj slikovitih izolskih višt se nahaja resort Belvedere s 4-zvezdičnim hotelom Cliff in vilami ter apartmaji. Na podeželju, v vasici Korte, na bolj aktivne duše čaka Stara šola Korte.

Vse hotelske namestitve smo na enem mestu zbrali na izolskem zemljevidu. Preglejte jih!

 

Izolski kampi

Če se na počitnicah raje prepuščate naravi, potem so kampi prava izbira za vas. V Izoli imamo dva: avtokamp Belvedere, ki se nahaja na obrobju Krajinskega parka Strunjan in avtokamp Jadranka ob samem vstopu v mesto Izola.

 

Gostišča, hostli in B&B

Za krajše oddihe so super izbira tudi hostli, B&B in gostišča. Neposredno v izolskem mestnem jedru se nahajajo B&B Vongola, Guesthouse Centrum, ki bo ustregel malce bolj zahtevnim gostom in Hostel Alieti. V poletnem času se v namestitvene enote prelevi tudi Dijaški dom Izola. Nekoliko izven mestnega jedra se nahaja Art Rock Residence Izola.

Če vas bolj kot morje zanima istrska narava, vas na podeželju sprejmeta dve turistični kmetiji: Medljan in Baredi. Pri obeh bodo poskrbeli, da boste do popolnosti občutili, kaka teče življenje na podeželju.

Vas zanima več? Skočite na zemljevid.

Sobe in apartmaji

V Izoli je na voljo vrsta zasebnih sob in apartmajev. Te se lahko najbolj enostavno rezervira prek spletnih portalov, kot so Booking, Trivago ipd. Za rezervacije se lahko obrnete tudi na katero od turističnih agencij: Laguna ali Spik.

Do seznama ponudnikov lahko pridete tudi prek interaktivnega zemljevida in z njimi vzpostavite kontakt prek telefona ali e-pošte.

Posebnost obmorskih krajev: »hotel na morju« ali izolska marina

V Izoli lahko prenočite tudi na morju; če seveda k nam pridete z barko. V Marini Izola je gostom na voljo 700 privezov, opremljenih s priključkom za vodo in elektriko ter zaščito pred vremenskimi vplivi. Marina sprejme plovila do dolžine 45 m, poskrbljeno pa je tudi za 24-urno varovanje. Plovila lahko pri njih tudi najamete.

Zdaj, ko vemo, kje spati v Izoli, si poglejmo še, kje dobro jesti!

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov