Kaj morate vedeti pred obiskom Izolane?

Kategorija

Se v Izolano odpravljate sami, s prijatelji, z družino ali morda organizirate druženje za večjo skupino? Za vas smo na enem mestu zbrali vse ključne informacije, ki vam bodo v pomoč pri načrtovanju vašega obiska.  

 

Nakup vstopnic za Izolano

Vstopnice za Izolano si lahko že pred samim prihodom v Izolo zagotovite v naši spletni trgovini. Sicer pa lahko v času odprtja izolskega muzeja vstopnice kupite tudi na sami lokaciji.

Cena vstopnic:

• Odrasli – 6,00 €

• Od 7 – 18 let in upokojenci – 3,00 €

• Otroci (do 7. leta) – zastonj

Urnik Izolane se spreminja glede na letni čas. Kdaj je Izolana odprta, preverite na povezavi.

Ogled izolskega muzeja za večje skupine

Izolski muzej je na ogled na voljo tudi večjim skupinam, na enkrat namreč sprejme do 40 oseb. Vodenje, ki ga izvajamo v slovenskem in/ali angleškem jeziku, in ki traja približno 45 min do 1 ure, je potrebno dogovoriti v naprej.

Pišite nam prek obrazca.

V muzeju so na voljo tudi sanitarije in dostop do pitne vode. Nimate svoje stekleničke? Ni problema! V Izolani si lahko nabavite izolsko, ki vam bo ostala kot spomin na kulturno bogat dan preživet v Izoli.

 

Posebna doživetja v hiši morja

Izolana – hiša morja je tudi začetna in končna točka pustolovske igre Pozabljena izolska skrivnost, prek katere lahko na zanimiv ter aktiven način spoznavate zgodovino mesta in odkrivate njegovo zgodovino tudi izven prostorov samega muzeja. Med igro boste spoznali glavni izolski cerkvi, trge, parke, palače, in še marsikatero zanimivost, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Izvedeli pa boste tudi že pozabljeno izolsko skrivnost.

Si upate z nami na pustolovščino?

Igra Pozabljena izolska skrivnost lahko postane tudi tekmovanje med dvema skupinama, zato je idealna za sproščena poslovna srečanja, team buildinge in podobne družabne dogodke.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov