Kje spati v Izoli?

Kategorija
Deli

Iščete najbolj primerno namestitev za svoje potrebe? Večjih težav pri iskanju ne bo: v Izoli smo ponosni na več kot 400 ponudnikov namestitvenih enot, ki skupaj ponujajo več kot 5.500 ležišč. Od hotelov s 4 zvezdicami, do kampov, apartmajev, turističnih kmetij, pa vse do ti. »hotela na vodi«. Preverite, kakšne namestitve ponuja Izola.

Hoteli v Izoli

V Izoli imamo kar pet hotelov s štirimi zvezdicami, ki ponujajo vrhunsko udobje in storitve. V San Simon resortu se nahajata hotela Haliaetum in Mirta s pripadajočimi tri-zvezdičnimi depandansami Palma, Korala, Perla in Sirena v San Simon. V mestnem jedru Izole najdemo še dva hotela višje kategorije - hotel Marina in Degrassi Boutique Garni Hotel. Na Belvederju, kjer ste priča najlepšemu pogledu na Izolo, se nahaja še resort Belvedere s štirizvezdičnim hotelom Cliff, trizvezdičnimi vilami in apartmaji.

Preostanek hotelov v Izoli je trizvezdičnih. Na drugem koncu Simonovega zaliva najdemo hotel Delfin, ki je priljubljen predvsem med seniorji. V mestnem jedru pa sta še manjši hotel Dolcemente s tremi zvezdicami superior in Floramare resort, ki se nahaja v bližini plaže Svetilnik. Floramare resort nudi udobno in prilagojeno namestitev gibalno oviranim, dobrodošli pa so tudi vsi ostali gostje. V Jagodju vas sprejme družinski hotel Keltika, kjer vas pričakuje prijetno domače vzdušje.

Za tiste, ki iščejo aktiven oddih v naravi, je na podeželju v vasici Korte na voljo butični hotel Stara šola Korte, kjer bodo uživali predvsem ljubitelji aktivnosti in pristnega stika z naravo.

Vse hotelske namestitve smo na enem mestu zbrali na izolskem zemljevidu. Preglejte jih!

Izolski kampi

Če se na počitnicah raje prepuščate naravi, potem so kampi prava izbira za vas. V Izoli imamo dva: avtokamp Belvedere, ki se nahaja na obrobju Krajinskega parka Strunjan in avtokamp Jadranka ob samem vstopu v mesto Izola.

 

Gostišča, hostli in B&B

Za krajše oddihe so super izbira tudi hostli, B&B in gostišča. Neposredno v izolskem mestnem jedru se nahajajo B&B Vongola, Guesthouse Centrum, ki bo ustregel malce bolj zahtevnim gostom in Hostel Alieti. V poletnem času se v namestitvene enote prelevi tudi Dijaški dom Izola. Nekoliko izven mestnega jedra se nahaja Art Rock Residence Izola.

Če vas bolj kot morje zanima istrska narava, vas na podeželju sprejmeta dve turistični kmetiji: Medljan in Baredi. Pri obeh bodo poskrbeli, da boste do popolnosti občutili, kaka teče življenje na podeželju.

Vas zanima več? Skočite na zemljevid.

Sobe in apartmaji

V Izoli je na voljo vrsta zasebnih sob in apartmajev. Te se lahko najbolj enostavno rezervira prek spletnih portalov, kot so Booking, Trivago ipd. Za rezervacije se lahko obrnete tudi na katero od turističnih agencij: Laguna ali Spik.

Do seznama ponudnikov lahko pridete tudi prek interaktivnega zemljevida in z njimi vzpostavite kontakt prek telefona ali e-pošte.

Posebnost obmorskih krajev: »hotel na morju« ali izolska marina

V Izoli lahko prenočite tudi na morju; če seveda k nam pridete z barko. V Marini Izola je gostom na voljo 700 privezov, opremljenih s priključkom za vodo in elektriko ter zaščito pred vremenskimi vplivi. Marina sprejme plovila do dolžine 45 m, poskrbljeno pa je tudi za 24-urno varovanje. Plovila lahko pri njih tudi najamete.

Zdaj, ko vemo, kje spati v Izoli, si poglejmo še, kje dobro jesti!

Kategorija
Deli
TIC Izola +386 5 640 10 50 tic.izola@izola.si
Sledi nam

Prijava na e-novice


Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


© Visit Izola 2024 Pravno obvestilo

Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov