Nasveti za preživljanje časa v Izoli

12/07/23
Kategorija

Za vas, dragi obiskovalci, smo pripravili nekaj idej, kaj početi v Izoli.

 

Rimski večer v arheološkem parku

Datum: 21. julij
Trajanje: 19.30 – 21.30
Lokacija: Arheološki park Simonov zaliv

Cena: 35 € / osebo

Kupite doživetje: tukaj

Enkratni dogodek v Arheološkem parku Simonov zaliv vas bo popeljal 2000 let v preteklost in prebudil vse vaše čute. Okusili boste pristno rimsko kulinariko, se družili z oskrbnikom rimske vile in uživali v kulturnem programu umetnice iz Aquilee. Preizkusili boste, kako udobno je obedovati leže, če boste na potovanje skozi čas vzeli tudi telefon, pa boste doživetje lahko ujeli v objektiv na fototočki.

Izvedite več o dogodku: tukaj

Panoramski izlet z ladjo do Pirana

Datum: 20. julij
Trajanje: 10.00 - 13.00
Lokacija: Izola – Piran – Izola

Cena: 20 € / osebo

Vkrcajte se na barko Jež in se odpravite na panoramsko vožnjo do Pirana, kjer boste imeli eno uro za ogled mesta. Izkušena in prijazna posadka poskrbi za varno in prijetno potovanje. Izlet traja 3. ure.

Kupite doživetje: tukaj

Z domačinom po izolskem podeželju

Datum: ob torkih
Trajanje: 5 ur, dopoldan
Lokacija: Korte nad Izolo

Cena: od 60 € / osebo dalje

Odpravite se na izlet z domačinko po izolskem podeželju in izkusite najbolj posvečeno doživetje, ki ga Izola ponuja. V izolski zeleni oazi vas domačini popeljejo na pot odkrivanja bogate kulturne dediščine vasice Korte in tipičnih istrskih okusov. Vse to pa spremljajo neponovljive zgodbe, anekdote in zanimivosti, ki jih poznajo samo domačini. 

Več o doživetju: tukaj

Poletni dogodki

Živahno dogajanje ob koncih tedna v parku Pietro Coppo popestri poletno vzdušje. Odpravite se na koncert v sklopu Poletja v Izoli ali svoje otroke pripeljite na gledališko predstavo, ki je vsako nedeljo ob 18.00 v parku Pietro Coppo. Ob četrtkih pa prisluhnite enemu izmed intimnih koncertov v Ljubljanski ulici na Četrtkovih večerih pri špini.

Več o dogodkih: tukaj

Obiščite nas na TIC-u

Pričakujemo vas vsak dan od 9.00 in 19.00. Pomagamo vam z idejami kaj še početi in si ogledati v Izoli, za vas pa imamo tudi mnogo promocijskih materialov.

Še več informacij pa lahko pridobite tudi na povezavi: tukaj

S seboj odnesite spomin na Izolo

Za vas smo pripravili uporabne spominke, ki bodo trajali in vas vedno znova spomnili na čudovite počitnice v nekdanjem ribiškem mestu. Majice ali bombažne vrečke z motivi izolskih umetnikov,  steklenička za vodo, ki vam pride prav v poletni vročini. Morda pa le razglednica za vaše prijatelje z lepimi pozdravi iz Izole. Pokukajte v našo spletno trgovino ali na obiščite na TIC na Sončnem nabrežju 4.

Več v naši spletni trgovini: tukaj

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov