Ukrepi za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom

13/03/20
Kategorija

Na ravni obalnih občin je bila sprejeta odločitev o omejitvi delovanja uradnih ustanov in javnih podjetij, katere namen je zajeziti širjenje okužbe z novim virusom SARS-CoV-2. Do nadaljnjega je tako za obiskovalce zaprt tudi TIC Izola in Izolana, Hiša morja. Ukrep začne veljati s 13. marcem 2020. 

Za dodatna pojasnila in pomoč smo vam na voljo med 09.00 in 16.00 na telefonski številki 05 640 10 50 ali 040 450 062 in elektronskem naslovu tic.izola@izola.si.

Vse osebe s sumom na okužbo s korona virusom, ki kažejo bolezenske znake (vročina, kašelj, oteženo dihanje) pozivamo, naj ravnajo skladno z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Ministrstva za zdravje. Pomembno je, da ne vstopate v stavbo zdravstvenega doma, ampak pokličete svojega izbranega osebnega zdravnika oziroma pediatra. Glede nadaljnjega ukrepanja sledite navodilom zdravnika.

Z navedenimi ukrepi želimo skupaj odgovorno prispevati k preprečevanju širjenja nalezljivega virusa in nastanka novih žarišč ter okužbo ranljivejših skupin.

V upanju, da se situacija kmalu umiri in da naše vsakdanje življenje kmalu steče, vas lepo pozdravljamo. Do takrat pa si vzemite čas zase in za svoje najbližje ter preživite veliko časa v naravi. Saj kot pravijo – zdrav duh v zdravem telesu!   

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov