Kje v Izoli se lahko odklopimo ob petju ptic?

Kategorija

V naravi ne potrebujemo radia, zvočnikov in telefonov

IZOLANI PRAVIMO: »Kaj je lepšega od petja ptic? No, morda samo petje Mefa ali katerega drugega izolskega glasbenika«. Če imamo to srečo, da jih kje srečamo. No, v oljčniku Mefa verjetno ne bo, morda pa ga ujamete na Ljubljanski ulici – izolski ulici umetnikov. Zdaj, ko imate piknik košarico, se lahko odpravite na eno od razglednih točk, a bodite pozorni, da ne boste poležavali na zasebnih parcelah. Prav tako poskrbite, da smeti odnesete s seboj.

Kje in kako sta se razvajala Mojca in Klemen, pa … v videu seveda!  

IZOLANI SVETUJEMO: Kje lahko uživamo v trenutku?

Na izlet v Krajinski park Strunjan

Prečudovit naravni park, ki povezuje izolsko in piransko občino, vas bo očaral s krasnimi pogledi na Tržaški zaliv, pešpotmi in 80 m visokim klifom. V parku najdete res veliko prijetnih prostorčkov, kjer se lahko predajate sproščanju in naravi. Pazite le, da narava po vašem odhodu ostane prav takšna kot je bila, preden ste prišli. Kaj vse lahko počnete v parku, na povezavi.

Spoznajte izolske vište

Tudi izolske razgledne točke vas ne bodo pustile ravnodušnih. Se spomnite, kje smo že pisali o njih?

Govorilo se je o ljubezni...

Prepustite se glasbi

V Izoli se vedno kaj dogaja, še posebej pa v poletnem času. Eno bolj simpatičnih prizorišč je Plac pri špini na Ljubljanski ulici, kjer lahko skoraj vsak četrtek srečate tudi Mefa ali pa katerega drugega izolskega glasbenika. Poletna prizorišča dogajanja so tudi park Pietra Coppa, kjer se ob večerih odvijajo manjši dogodki, koncertna prizorišča Lonka, Letni kino Arrigoni in Manziolijev trg, pa še kaj bi se našlo. Preverite, kaj se pri nas dogaja v času vašega obiska.

A smo romantično razpoloženi, kajne? Si upate narediti še korak dlje?

Smo pripravljeni na veliki finale?

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov