So izolske razgledne točke idealne za izkazovanje ljubezni?

Kategorija
Deli

»Na višti lahko noč in dan sedim in o ljubezni govorim...«

IZOLANI PRAVIMO: »Mi smo vedno ZA Ljubezen! In ZA vište! A tudi tu veljajo določena pravila.« Na razgledni točki uživamo v razgledu, ga fotografiramo, se umirimo, se objamemo, poljubimo, ne pozabimo pa, da tam nismo sami. Prav tako ne posedamo v avtu dlje časa in na ta način omogočimo, da si točko ogledajo še drugi. Če nas ponese trenutek in si zaželimo še več intime – takšne ali drugačne –, pa si  sobo najamemo v eni od izolskih namestitev.

Mojca in Klemen sta se na višti lepo sprostila. Vemo, da vas zanima, kako, zato, hitro na video:

NASVETI IZOLANOV: Najlepši prostorčki za zaljubljence

TOP razgledne točke

Najlepše razgledne točke ali vište, kot jim pravimo Izolani, smo za vas zbrali na enem mestu. Spoznajte izolske vište s klikom na: Izolske razglednice.

Izolski parki

Z različnim rastjem bogati izolski parki so v vsakem letnem času prava paša za oči ter hrana za dušo in telo. Spoznajte Izolo skozi njene barvite in zimzelene parke!

Sobe hotelov, gostišč, apartmajev ali pa narava v kampih

Ali ste vedeli, da v Izoli naštejemo kar 5.536 ležišč namenjenih turistom in obiskovalcem? Na voljo so različne kategorije: od hotelov, do gostišč, hostlov, apartmajev, do marine in kampov. Preverite našo ponudbo namestitev!

Razvajanje v SPA centrih

V Izoli se lahko razvajate v SPA centru Mirta v San Simonu ali pa Cliff na Belvederju. Tu imate možnost tudi zakupa zasebne – VIP savne. Novost so sobe DeGrassi Boutique hotela, kjer imate mini privatni SPA lahko kar v vaši sobi. Manjši SPA je na voljo tudi v hotelu Marina, v Stari šoli Korte in pri nekaterih drugih ponudnikih apartmajskih storitev.

Po krasni romantični noči se zbudimo lačni. Smo za sveže sadje?

Več v novi zgodbi.

Kategorija
Deli
TIC Izola +386 5 640 10 50 tic.izola@izola.si
Sledi nam

Prijava na e-novice


Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


© Visit Izola 2024 Pravno obvestilo

Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov