Preživite 8. marec v Izoli

2/03/23
Kategorija

Z vami delimo ideje, kako praznovati mednarodni dan žena v družbi vaših najdražjih predstavnic nežnejšega spola. Privoščite si sproščanje duše in telesa v enemu izmed izolskih SPA-jev ali pa zgolj v čarobnem ambientu pokramljajte v eni od restavracij. Vse pogumne pa vabimo, da se pridružijo skrivnostnežu, ki jih popelje po starem mestnem jedru.

Oaze dobrega počutja

Predvsem v hladnejših mesecih je savnanje odličen tretma, ki prinaša dobro počutje tako na telesni kot na duševni ravni. Zaradi pospešenega potenja telo hitreje odvaja strupe, poleg tega pa toplota prisili srce, da deluje hitreje. Koristi uporabe savne so številne in tudi zato vas vabimo, da poiščete košček miru v eni izmed oaz dobrega počutja.

Cliff spa Belvedere

V Cliff Spa Belvedere boste lahko svoje telo in čute razbremenile v treh savnah. Na voljo vam je klasična finska savna, turška in bio zeliščna savna, kjer se pustite očarati vonjem mediteranskih zelišč. Sočasna uporaba eteričnih olj še podkrepi vse pozitivne učinke savnanja in terapevtsko deluje predvsem na dihala.

V sklopu savn imate na voljo tudi manjši intimni bazen z izjemnim razgledom na slovensko in italijansko obalo.

Po ritualu v savni svoje druženje zaokrožite ob lahkem obroku v restavraciji Kamin, ki nudi predvsem ribje in istrske specialitete. Vzdušje je prijetno domače, a hkrati elegantno in nudi izjemen pogled, kjer vam je Izola kot na dlani.

Savna blagodejno vpliva na celotno dobro počutje in zelo učinkovito zmanjšuje vplive stresa. Osredotočite se na dih in začutite, kako vaše telo preplavlja toplota, obenem pa se telo z vsakim izdihom bolj sprošča.

Wellness & Spa Mirta

V Simonovem zalivu v čudovitem sredozemskem parku depandanse Mirta se nahaja Wellness & Spa Mirta. Ponuja vam uživanje ob rimski parni kopeli, klasično finsko savno, infrardečo in zeliščno savno. Osvežitev lahko izkusite ob ledenem trenutku, bolj pogumne pa se potopite v ledeno jamo.

Če se odločite za sproščanje v Wellnesu Mirta, lahko svoj dan izpopolnite še s pravim kulinaričnim doživetjem v družinski gostilni Sonja, ki je znana predvsem po uporabi lokalnih sestavin in poudarku na ribah in sadežih iz morja, in se nahaja v neposredni bližini.

Infrardeča savna telo segreva globinsko in tako močno prispeva k zmanjševanju bolečin in vnetij, zelo blagodejno pa deluje tudi na ženske reproduktivne organe.

Pustite se zapeljati skrivnostnemu spremljevalcu

Ste pomislile, da bi letošnji praznik žensk preživele izven običajnih okvirjev? Popeljite vaš pustolovski duh na potep po starem mestnem jedru Izole in skupaj odkrijte, kaj se skriva za zaprtimi vrati najlepše poznobaročne palače in kaj vas čaka v najstarejši izolski cerkvi.

Pozabljena izolska skrivnost nudi 11 preizkušenj in skrivnostnega spremljevalca, katerega bi si nedvomno želele spoznati. Skrivnostnež vas bo nagovarjal preko aplikacije, vodil skozi pustolovsko igro na prostem in razkril skrivnosti kraja, s katerim je povezan na prav poseben način… Med vsako nalogo vam bo slikovito pripovedoval tudi o sebi in svojem, hm… recimo temu pestrem življenju. Spoznajte ga!

Pozabljena izolska skrivnost je namenjena skupini do 5 oseb. Če pa je vaša družba večja, se pomerite v tekmovanju dveh skupin!

Obiščite našo SPLETNO TRGOVINO in izbirajte med posebnimi aktivnimi in kulturnimi doživetji ali pa se odločite za knjigo, kopalno brisačo, stekleničko. Vsakdo se bo nedvomno razveselil izolske košarice, kjer poleg lokalnih gastronomskih izdelkov prejmete še brošuro z recepti za tradicionalne istrske jedi. 

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov