Privoščite si zimski oddih v Izoli

5/02/24
Kategorija

Valentinovo, obletnica ali kateri koli drug poseben dogodek – vedno je pravi trenutek, da ga izkoristite s svojo ljubljeno osebo ali skupino prijateljic. Zbrali smo nekaj idej, ki vam bodo koristile pri načrtovanju presenečenja za romantični pobeg v dvoje ali vikend sprostitve v prijetni družbi.

Razvajanje v dvoje 

Ni obiska Izole brez kosila ali večerje s pogledom na morje in okušanja svežih morskih dobrot. Restavracija hotela Marina, kjer chef Ivek z ekipo pripravlja kulinarične mojstrovine, je kulinarični raj, ki ga ob obisku ne smete preskočiti. Inovativnost in zavezanost k trajnostni kulinariki sta prepoznala tudi prestižna vodnika Gault & Millau in Michelin.

Doživite bivanje s čudovitim razgledom na romantičen mandrač in uživajte v 4-hodnem meniju, ki ga priporoča Michelinov vodnik.

Popolno razvajanje z udobnim bivanjem in izjemno kulinarično izkušnjo si lahko privoščite že za 206,00 €.

Če bi želeli imeti Izolo na dlani in se na najlepši višti prepustiti čaru sončnega zahoda, za svoje bivanje izberite Hotel Cliff, ki je bil za svoje okolju prijazno poslovanje nagrajen s certifikatom Slovenia Green Accommodation. V intimnem spa in wellnes centru vam v nudijo tudi razvajanje v savnah, zagotovo pa se vam bosta prilegla tudi plavanje ali rekreacija v fitnesu z razgledom.

Zvečer vas v restavraciji Kamin čaka 3-hodna večerja.

Paket Vinum et amorem z vključeno nočitvijo, zajtrkom in 3-hodno večerjo s spremljavo refoška si lahko privoščite tudi v Villah Belvedere po ceni 163,00 €.

DeGrassi Boutique Garni Hotel vas vabi na tridnevni oddih, kjer si lahko za 366,00 € privoščite butično namestitev.

V manjšem hotelu vas sprejme prijazno osebje, ki se vam popolnoma posveti. Poleg standardnih sob lahko izberete tudi dvodnevni oddih v Delux Spa sobi s savno in masažno kadjo za 236,00 €. 

V hotelu vam februarja med ponedeljkom in petkom ob rezervaciji dveh dni še en dan podarijo. V treh dneh Izolo lahko že kar dobro spoznate.

Za več namigov preverite, kaj lahko pri nas počnete v hladnejših dneh.

Ljubitelje naravnega okolja in pristne istrske kulinarike na Kmetijo Medljan v Cetorah vabita Marko in Marina z družino. Poleg dveh nočitev z zajtrkom vam dva februarska vikenda nudijo tudi dve uri jahanja. Na Kmetiji Medljan začutite pravi podeželski utrip, saj vas poleg konjev pozdravijo še ostale domače živali, ogledate pa si lahko tudi tipično istrsko kažeto.

Uživajte v naravnem okolju izolskega podeželja že za 200,00 €. Cena vključuje dve nočitvi z zajtrkom in dve uri jahanja. V dvoje je lepše!

Družinski zimski oddih

Prenovljen hotel Floramare je odlična lokacija za družinski zimski oddih. Namestite se v eno od prostornih, moderno zasnovanih sob in izkoristite vaš skupni čas. Za družine z otroki in tudi za stare starše so za zimski čas pripravili posebno ponudbo s polpenzionom in enournim brezplačnim vstopom v savno.

Cena za odraslo osebo je samo 55,00 €, medtem ko otroci do 12. leta bivajo gratis.

Ker je zdravje ena od najpomembnejših vrednot, vam nudijo še jutranjo telovadbo in osnovni zdravniški pregled.

V Floramare so pomislili tudi na vaše dedke in babice. Z njimi v mislih so pozorno zasnovali paket s poudarkom na njihovem dobrem počutju. Posvetili so se tudi vsem, ki potrebujete fizioterapevtsko obravnavo ali pa zgolj sprostitev od vsakdanjih obveznosti in stresnega načina življenja.

Pokukajte na njihovo spletno stran in izberite bivanje, ki vam je pisano na kožo.

Ker se v zimskem času zelo prileže tudi plavanje v toplem bazenu in razvajanje v wellnesu, je ena izmed možnosti vašega bivanja tudi San Simon Resort, priljubljen predvsem med družinami. Na voljo so raznolike ponudbe, ki vključujejo polpenzion in razvajanje v hotelskem bazenu. Manjkalo ne bo niti zabave; čaka vas namreč animacijski program.

V hotelu v sklopu resorta obratuje tudi prijeten Wellness & Spa Mirta, ki je odprt tudi za zunanje goste. Poleg čarobnega sveta savn in bogatega nabora masaž posebej izpostavljajo nego telesa s samoogrevajočim blatom.

Ob nakupu vam nudijo 10 % popust in enourni brezplačen vstop v savne.

Pobrskajte po mamljivih ponudbah Wellness & Spa Mirta.

V Jagodju vas toplo sprejme tudi manjši družinski hotel Keltika. Dve nočitvi z zajtrkom za dve osebi v sobi z balkonom lahko rezervirate že za 144,00 €.

Hotel je dobra izhodiščna točka za sprehod do Simonovega zaliva, ob morju ali do najlepše izolske vište na Belvederju.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov