26. Slovenska turistična borza

21/05/24
Kategorija

Letošnja, že 26. Slovenska turistična borza (Slovenian Incoming Workshop – SIW), kjer se na enem mestu združujeta povpraševanje in ponudba turizma, je potekala od 14. do 16. maja na slikovitem Bledu. Svoj predstavitveni kotiček smo postavili tudi Turistično združenje Izola. Dogodka so se udeležili predstavniki 150 tujih organizatorjev potovanj in turističnih agencij iz 33 držav. Največ jih je prihajalo iz Italije, ZDA in Združenega kraljestva, dobro pa so bili zastopani tudi drugi oddaljeni trgi.

Namen udeležbe je bil predstaviti našo destinacijo, mesto, doživetja in del slovenske Istre ter prepričati interesente, da je Izola, polna lepote in doživetij v vseh letnih časih, prava destinacija za njihovo naslednje potovanje.

Napovedanih je bilo več kot 15 sestankov, k tem pa so se pridružili tudi številni mimoidoči, ki so jih razstavljene fotografije mesta in predstavitveni video prepričali, da se ustavijo in pridobijo več informacij. Pogovori so bili sproščeni in nadvse prijetni, na koncu dneva pa smo zabeležili preko 25 novih kontaktov.

Dan se je zaključil v znamenju novih poznanstev in pestrih načrtov za obiske v prihajajočih sezonah.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov