Dan za spremembe: Brezplačen ogled mesta in Izolane

5/04/23
Kategorija

Izola se bo znova pridružila tradicionalni vseslovenski prostovoljski akciji Dan za spremembe, ki poteka pod okriljem Slovenske filantropije od leta 2010 in je nastala z namenom spodbujati državljane vseh starosti k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti. Tokratno dogajanje bo potekalo pod sloganom Za(čutimo) dobro.

V sklopu prostovoljske akcije Turistično združenje Izola organizira brezplačen voden ogled mesta in Izolane – hiše morja. Vodenje bo potekalo 12. 4. 2023 s pričetkom ob 10. uri. Skupina se zbere pred TIC Izola (Sončno nabrežje 4), kjer jih sprejme vodnik in jih popelje po starem mestnem jedru in jim predstavi ključne znamenitosti. Sledi še ogled Izolane – hiše morja, kjer je preko privlačnih vsebin predstavljen izolski pomorski značaj, za piko na i pa poskrbi 3-D maketa Izole, na kateri je s pomočjo zvočnih in vizualnih učinkov predstavljen razvoj nekdanjega otoškega mesteca skozi čas – vse od prazgodovine pa do danes.

Skupini se lahko pridružite s prijavo na tic.izola@izola.si ali na telefonsko številko 05 640 10 50. Pohitite, saj je število mest omejeno.

 

Tukaj lahko preverite še druge aktivnosti, ki jih v sklopu akcije organizira Občina Izola. 

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov