Izobraževanja v sklopu operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA

11/03/21
Kategorija

V okviru operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA organizirajo Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Ankaran, Turistično združenje Izola in Društvo vinogradnikov slovenske Istre cikel izobraževanj s ciljem razvoja človeških virov za potrebe podjetniškega delovanja. 
Po nekaj mesečnem premoru zaradi zdravstvenih izrednih razmer nadaljujemo z izobraževanji. Ta bodo potekala ob sredah oziroma četrtkih, in sicer od 18.00 do in 19.30. 
Termini in vsebine izobraževanj za mesec marec so razvidni spodaj.

Četrtek, 11. 3. 2021
18.00-19.30
Tema: Pomen vključevanja turističnih ponudnikov v postopke pridobitve okoljskih/trajnostnih znakov ter v Zeleno shemo slovenskega turizma
Predava: Astrid Prašnikar


Sreda, 17. 3. 2021
18.00-19.30
Tema: Italijanski dnevni gost – kako se je spremenil?
Predava: Gorazd Skrt


Četrtek, 18. 3. 2021
18.00-19.30
Tema: Digitalni marketing je marketing zgodb – kako ga uporabiti?
Predava: Tine Murn


Sreda, 24. 3. 2021
18.00-19.30
Tema: Predstavitev pomena in koncepta standardov in kriterijev odličnosti proizvodov in storitev ter kolektivne znamke za področje slovenske Istre
Predava: Astrid Prašnikar
   

Zadnji dve predavanji bosta potekali v prvi polovici aprila. O točnih terminih boste obveščeni predvidoma konec marca.

 
PRIJAVA: Izobraževanja bodo potekala preko spletne aplikacije Microsoft Teams. Zaradi pravočasnega posredovanja dostopa do izobraževanja in morebitnega dodatnega obveščanja je potrebna predhodna prijava. Povezavo za spremljanje spletnega izobraževanja vam bomo poslali na elektronski naslov, dan pred dogodkom. Udeležba na izobraževanjih je brezplačna.   

Na prvo predavanje, ki bo v četrtek, 11. 3. 2021, ob 18.00, se prijavite preko obrazca na povezavi https://forms.gle/YACW1LfiTRncpKe17.

Za vsa dodatna pojasnila in informacije smo vam na voljo.

 

Vabilo.

 

Projekt MARISTRA je sofinanciran iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Za vsebino so odgovorni partnerji projekta. Organ upravljanja določen za izvajanje Operativnega programa ESPR v Republiki Sloveniji 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov