Javni poziv za sodelovanje na sezonski tržnici Ruba sz moje njive

26/04/21
Kategorija

Sezonska tržnica Ruba sz moje njive predstavlja enega od programov več let delujočega projekta Kilometer nič, ki v Izoli bogati kulinarično ponudbo. Ker se prepoznavnost in obiskanost tržnice vsako leto veča in je ta priljubljena tako med občani kot turisti, želimo tudi letos ponuditi možnost prodaje viškov pridelkov zainteresiranim lokalnim pridelovalcem. TZ Izola bo v sodelovanju s pridelovalci poskrbel tudi za dodatno oglaševanje.

Stojnice se predvidoma oddajajo v najem za obdobje od 12.05.2021 do 01.10.2021. Program se izvaja 2 x tedensko, ob sobotah in sredah med 08.00 in 13.00 uro.

Več informacij in pogoje prijave najdete v priloženem pozivu.

Predlagatelji morajo prijavo (z vsemi zahtevanimi prilogami) oddati do vključno 07.05.2021. Dokumentacijo lahko oddajo po pošti kot priporočeno pošiljko (na naslov TZ Izola – Turistično združenje Izola, g.i.z., Sončno nabrežje 4, 6310 Izola) ali jo osebno dostavijo v prostore TIC-a (Sončno nabrežje 4, Izola). Na kuverti naj bo dopisano »prijava na javni poziv 1/2021«. Nepravočasno oddane in/ali nepopolne prijave bodo izločene.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov