Občina Izola objavila javni razpis za rekonstrukcijo in statično sanacijo Podestatove palače v okviru projekta ReVerT

23/11/23
Kategorija

Občina Izola je 15. novembra 2023 na portalu javnih naročil objavila javni razpis za rekonstrukcijo in statično sanacijo Podestatove palače v sklopu projekta ReVert.

Aktivnost, ki se izvaja v okviru Načrta za okrevanje in odpornost, razvojnega področja C3: Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente K4: Trajnostni razvoj slovenskega turizma, vključno s kulturno dediščino, bo sofinancirana s strani Evropske unije - NextGenerationEU.

Občina Izola vabi zainteresirane ponudnike, da oddajo svoje ponudbe do 21. december 2023, do 10:00. Projekt ReVert je del širšega načrta trajnostnega razvoja slovenskega turizma, vključno s kulturno dediščino. V tem primeru se osredotoča na trajnostni razvoj javne in skupne turistične infrastrukture ter znamenitosti v turističnih destinacijah.

Razpisna dokumentacija je na voljo na portalu javnih naročil: https://www.enarocanje.si/App/Datoteke/498982/RD_Rekonstrukcija_in_staticna_sanacija_Podestatove_palace_v_Izoli_-_ReVerT.zip 

Ponudbe ali prijave za sodelovanje je treba poslati elektronsko na portal javnih naročil: https://ejn.gov.si/ponudba/pages/aktualno/aktualno_jnc_podrobno.xhtml?zadevaId=30778 

 

Občina Izola se veseli sodelovanja z zainteresiranimi ponudniki in pričakuje kakovostne predloge za rekonstrukcijo in statično sanacijo Podestatove palače, ki bo pripomogla k dvigu kakovosti turistične ponudbe in ohranjanju kulturne dediščine v mestu.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov