Odprt javni poziv za prodajo pridelkov na sezonski tržnici

2/03/22
Kategorija

PREDMET POZIVA
Predmet javnega poziva je oddaja stojnic na sezonski tržnici Ruba sz moje njive (na lokaciji Drevored 1. maja, natančneje na trgu pred Srednjo šolo Izola, v bližini trgovine KZ Agraria Koper) v letu 2022. Sezonska tržnica Ruba sz moje njive predstavlja enega od programov več let delujočega projekta Kilometer nič, ki v Izoli bogati kulinarično ponudbo.

Sezonska tržnica Ruba sz moje njive se izvaja že od leta 2012, ko so bile na pobudo nekaterih lokalnih kmetov in v sodelovanju s podjetjem KZ Agraria Koper, z.o.o. postavljene prve stojnice. Od takrat so v poletnih mesecih lokalni pridelovalci prodajali svoje pridelke na omenjeni tržnici. Ker se prepoznavnost in obiskanost tržnice vsako leto veča in je ta priljubljena tako med občani kot turisti, želimo tudi letos ponuditi možnost prodaje pridelkov zainteresiranim lokalnim pridelovalcem. TZ Izola bo v sodelovanju s pridelovalci poskrbel tudi za dodatno oglaševanje.

Stojnice se predvidoma oddaja v uporabo za obdobje od 4. maja 2022 do 5. oktobra 2022. Program se izvaja 2 x tedensko, ob sobotah in sredah med 08.00 in 13.00 uro. Dostava pridelkov na stojnice se opravi pred pričetkom prodaje, na za to predvidenih in označenih dostavnih mestih. Parkiranje vozil na lokaciji tržnice ni možno, predvideno je na uradnih parkiriščih Občine Izola. 

TZ Izola bo v uporabo oddalo vse razpoložljive stojnice, največ pa šest stojnic. Če bo prijavljenih več ponudnikov kot je razpoložljivih stojnic, bo TZ Izola opravilo izbor. Kriteriji za izbor so število predhodnih sodelovanj na sezonski tržnici, kakovost in raznolikost ponudbe, stalno bivanje oz. kmetijske površine v Izoli.

Lokalni pridelovalci, ki boste sodelovali v programu, boste s TZ Izola podpisali sporazum o sodelovanju.

UPORABNINA STOJNICE
Celoten strošek najema stojnice in promocijo lokalne sezonske tržnice krije TZ Izola. Tako bo ponudnikom zaračunana le simbolična uporabnina stojnice, ki za celotno obdobje obratovanja tržnice v letu 2022 znaša 50,00 € z DDV.

POGOJI ZA PRIJAVO
Na podlagi predmetnega javnega poziva lahko oddate prijavo za prodajo pridelkov na stojnicah na sezonski tržnici Ruba sz moje njive izključno lokalni pridelovalci, ki imate registrirano kmetijsko dejavnost in ki boste ponujali izključno avtohtone in sezonske pridelke iz lokalnega okolja.

Ponudniki morajo izpolnjevati vse pogoje določene v javnem pozivu.

PONUDBA MORA VSEBOVATI
Izpolnjen elektronski obrazec, ki ga najdete na povezavi https://forms.gle/r5UU49to9vtFjqK97. Prijavo lahko oddate tudi osebno v TIC Izola na naslovu Sončno nabrežje 4, 6310 Izola.

ROK ZA ODDAJO
Rok za oddajo prijave je 25. marec 2022. Ponudbe bomo pregledali do 1. aprila 2022 in vas o izboru obvestili, sklicali bomo tudi skupno srečanje.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na: taja.savron@izola.si, nas pokličete na 040 450 062 ali na 05 640 10 50.

V pričakovanju vaših prijav vas lepo pozdravljamo.

 

direktor 

Dean Koavjančič

 

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov