Slovenija bo te dni gostila prestižna vozila legendarnega kluba Ferrari club Italia

2/09/21
Kategorija

Ferrari Club Italia je za septembrsko srečanje svojih članov izbral Slovenijo in sicer obalna mesta, Lipico in Zemono.

Člani Ferarri Club Italia se bodo te dni mudili na tridnevnem obisku Slovenije, natančneje od 3. do 5. septembra. Člani uglednega kluba bodo letos prvič obiskali slovensko obalo in sicer Koper v petek ob 13. uri, Izolo v soboto ob 12. uri, Piran v soboto ob 17. uri in Portorož v večernih urah, kjer bodo prenočili v hotelu Kempinski. V nedeljo bodo obiskali Lipico in dvorec Zemono, kjer bo za kulinarično doživetje poskrbel priznani slovenski kuharski mojster Tomaž Kavčič.

Do sodelovanja med Slovensko turistično organizacijo in Ferrari Club Italia je prišlo po srečanju na poslovnem dogodku v Italiji s predsednikom kluba lani septembra. S pripravami na izvedbo oz. organizacijo dogodka je predstavništvo STO v Milanu pričelo letos v mesecu juniju. Predsednik kluba Vincenzo Gibiino je razkril, da prihaja iz Italije kar 13 Ferrarijev, katerim se bodo na dogodku pridružili še 3 Ferrariji iz Slovenije. Izjavil je tudi, da bo morda dogodek postal tradicionalen, ko bodo lahko obiskali še ostale dele Slovenije.

Aljoša Ota, vodja predstavništva v Italiji je ob dogodku izjavil “Dogodek je zelo pomemben za promocijo Slovenije na italijanskem trgu, prav tako tudi na mednarodnih trgih, še posebej, ker gre za zelo ugleden  dogodek. Moč znamke Ferarri je pomembna predvsem zaradi pozicioniranja Slovenije kot destinacije za butična doživetja in Slovenije kot destinacije tudi za najzahtevnejše goste.”

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov