TZI v oktobru organizira prvo kulinarično akademijo in razvojne delavnice

30/09/20
Kategorija

Turistično združenje Izola (TZI) v okviru projekta IZOLA – DIGITALNI OTOK, ki je sofinanciran s strani s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) in Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), v sodelovanju z JZP v mesecu oktobru organizira prvo brezplačno kulinarično akademijo, sočasno pa pripravlja še brezplačna izobraževanja s področja komunikacije na delovnem mestu, razvoja Izole kot zelene destinacije in digitalnega marketinga. Število mest je predvsem zaradi upoštevanja priporočil NIJZ omejeno, zato vas vabimo, da se na delavnice čim prej prijavite!

Kulinarična akademija

Na TZI zadnja leta skozi promocijske in razvojne aktivnosti Izolo postavljamo na kulinarični zemljevid tako Slovenije kot širše. Ponosni smo na kakovostno gastronomsko ponudbo našega kraja, za katero si želimo, da v prihodnje postane ena ključnih motivov obiska naše destinacije.

Da bi na tem področju skupaj naredili še korak naprej, smo na TZI organizirali prvo kulinarično akademijo, na kateri se nam bodo pridružili strokovnjaki s področja eno-gastronomije. Z nami bodo Tomaž Kavčič, Uroš Štefelin, Ivan Peršolja, Sašo Dravinec in drugi. Skozi štiri izobraževalne delavnice bomo skupaj poskrbeli za izboljšanje kompetenc zaposlenih na področju gostinstva in turizma. Z izvedbo bomo zasledovali cilje dviga turistične in gostinske ponudbe v Izoli, krepili pomen uporabe lokalnih sestavin v lokalni kulinariki, zvišali nivo komunikacije z gosti ipd.

Kulinarična akademija se bo odvila vsak ponedeljek v mesecu oktobru, v dopoldanskem času.

Več informacij v priloženem vabilu.

Razvojne delavnice

Na TZI prav tako sledimo tudi sodobnim trendom in svoje aktivnosti usmerjamo predvsem v področje digitala – tako z vsebinskega kot z oglaševalskega vidika. Ker pa se trendi na tem področju zelo hitro spreminjajo, je ključno, da jih ves čas sproti spremljamo in se o njih učimo. Ravno zato smo na TZI vas pripravili zanimiva predavanja strokovnjakov z različnih razvojih področij. O trajnostnem razvoju bo spregovorila Astrid Prašnikar, mag. Dimitrij Piciga bo predstavil novo strategijo izolskega turizma, o digitalnem marketingu bosta zbrane podučila Miloš Suša iz digitalne agencije Iprom in Luca Stančič Kodarin. Na zadnjem srečanju se bomo posvetili medsebojnim odnosom in pomenu timskega dela. Predaval bo mag. Peter Kunc iz podjetja Scientis. Zbranim pa bodo predstavljene tudi aktivnosti TZI. Z izvedbo delavnic bomo zvišali nivo komunikacije z gosti, krepili komunikacijske veščine, vključenim predstavili nove turistične produkte, ki bodo nastali tekom projekta, poudarjali pomen digitalnih orodij in pomen trajnostnega poslovanja.

Razvojne delavnice se bodo odvile trikrat v mesecu oktobru, več o terminih in vsebini predavanj pa v priloženem vabilu.

Pohitite s prijavo

Število mest je predvsem zaradi upoštevanja priporočil NIJZ omejeno, zato vas vabimo, da se na delavnice čim prej prijavite! Prijavni obrazec in več informacij o posameznem sklopu predavanj, najdete v obeh vabilih, ki sta pripeti zgoraj.

Veselimo se osvajanja novih znanj in druženja z vami!

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov