Vabilo k udeležbi na izobraževanjih v sklopu operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA

2/04/21
Kategorija

V okviru operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA organizirajo Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Ankaran, Turistično združenje Izola in Društvo vinogradnikov slovenske Istre cikel izobraževanj s ciljem razvoja človeških virov za potrebe podjetniškega delovanja.
Vabimo vas na zadnji dve izobraževanji, ki bosta potekali v torek, 6. 4. 2021, in sredo, 7. 4. 2021, in sicer od 18.00 do 19.30.

Za več informacij kliknite tukaj.

Izobraževanji bosta potekali preko spletne aplikacije Microsoft Teams. Zaradi pravočasnega posredovanja dostopa do izobraževanj in morebitnega dodatnega obveščanja je potrebna predhodna prijava. Povezavi za spremljanje spletnih izobraževanj vam bomo poslali na elektronski naslov, dan pred dogodkom. Udeležba na izobraževanjih je brezplačna.

Na predavanji se prijavite preko obrazca, kjer označite tudi, ali se prijavljate na obe predavanji oziroma izberete termin predavanja, na katerega se želite prijaviti.

 

Projekt MARISTRA je sofinanciran iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Za vsebino so odgovorni partnerji projekta.
Organ upravljanja, določen za izvajanje Operativnega programa ESPR v Republiki Sloveniji 2014–2020, je Ministrstvo za
kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov