Vabilo: Srečanje gostinskih ponudnikov

16/11/22
Kategorija

Skupaj do novih kulinaričnih zgodb in dogodkov

Enogastronomija je eden ključnih turističnih produktov na katerem Turistično združenje Izola snuje promocijske zgodbe in doživetja. Prav to področje je tudi eden temeljnih stebrov v strategiji razvoja turizma občine.  

Uspeh in prepoznavnost destinacije Izola je prav skupek našega sodelovanja. V preteklih letih smo skupaj na področju razvoja eno-gastronomije naredili veliko: posneli smo ključne zgodbe in recepte vas gostincev, stimulirali prodajo sezonskih surovin prek kulinaričnih akcij, v novo-nastala doživetja vključevali kulinarično ponudbo, redno sodelovali z novinarji iz vsega sveta in jim predstavljali naše kulinarične zgodbe, ipd. V lanskem letu smo se aktivneje lotili še organizacije kulinaričnih dogodkov. Pomol okusov je tako danes eden bolj prepoznavnih »street food« dogodkov na našem območju. Pri vsem tem pa se kljub večinoma pozitivnim učinkom, srečujemo tudi z izzivi.

Prav zato vas v torek 22. novembra ob 11.00 vabimo, da se nam pridružite na srečanju v živo, v Izolani - hiši morja.

Skupaj bomo pregledali:

- izvedene aktivnosti Turističnega združenja Izola s področja promocije enogastronomije,

- se pogovorili o nadaljnji izvedbi kulinaričnih akcij in dogodkov,

- pregledali predloge za promocijske aktivnosti za prihodnje,

- razmislili, kako to panogo še konkretneje razvijati.

Vaše mnenje nam je seveda zelo pomembno pri nadaljevanju naše enogastronomske zgodbe, ki jo nedvomno najbolj oblikujete prav vi sami.

Veseli bomo, če se boste srečanja udeležili v čim večjem številu. Obljubljamo, da bomo kratki in jedrnati. Pa tudi, da bomo vaše predloge upoštevali kolikor je v naši moči.

Rezultati letošnjih desetih mesecev so resnično zavidljivi, prepričani smo, da bomo s polno paro nadaljevali tudi v prihodnje!

TUKAJ NAM SPOROČITE, če se boste srečanja udeležili.

Prijava na e-novice

Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov